Home / Vijesti / 10. godišnjica Mercator centra Borik: Podijeljene vrijedne nagrade uz sjajnu zabavu (FOTO)

10. godišnjica Mercator centra Borik: Podijeljene vrijedne nagrade uz sjajnu zabavu (FOTO)

Sjajnom zabavom i izvlačenjem velikog broja vrijednih nagrada u Nagradnoj igri „Čista desetka“ završen je program obilježavanja desetog rođendana Mercator Centra Borik.

Završeno je i deset sedmica sjajne zabave u kojima je Mercator centar Borik svake subote pripremio bogat program, spacijalne popuste i vrijedne nagrade za svoje posjetioce.

“Deset sedmica smo pravili poseban program za naše posjetioce, kojim smo nastojali upravo naše vjerne potrošače obradovati dobrom zabavom i specijalnim popustima i ponudama koje smo za njih pripremili. Danas smo mnoge naše posjetioce i učesnike velike Nagradne igre „Čista desetka“ obradovali vrijednim nagradama, a najsretnijeg dobitnika, gospođu Božanu Vranješ iz Banja Luke smo ispratili i sa novim automobilom Toyota Yaris. Siguran sam da smo ovom proslavom desetogodišnjice poslovanja postavili sasvim neke nove standarde koje ćemo i dalje nastaviti njegovati prema našim vjernim potrošačima.” – izjavio je pomoćnik direktora društva Mercator BH za Republiku Srpsku, Nedeljko Maličević.

“Jako sam uzbuđena i još uvijek ne mogu da vjerujem. Nikada ranije nisam dobila neku nagradu. Redovan sam kupac u Mercator centru, i jako sam zadovoljna ponudom proizvoda i akcijama, Mercator mi je vjerni partner. Želim da se zahvalim na ovoj divnoj nagradi i svakako ću nastaviti da budem vjerni kupac u Mercator centru.”

Pored vrijednog automobila, deset najsretnijih posjetioca je nagrađeno sa putovanjem za dvije osobe na Exit festival, a po deset sretnika sa Playstationima, televizorima, veš mašinama i kupovinama od 100 KM u Mercatoru Borik. Svi posjetioci su uživali u sjajnoj zabavi, osvježili se besplatnim koktelima uz ritmove benda Hermanos, Serjega Pajića i Tango naturala. Mercator Borik će nastaviti svojim vjernim kupcima pripremati iznenađenja i posebne pogodnosti. penzionere svakog četvrtka obraduju sa 10% popusta, a nastavljaju i sa popustom od 10% na ukupnu kupovinu svakog utorka.

Zato posjetite Mercator centar Borik i uživajte u dobroj kupovini!The post 10. godišnjica Mercator centra Borik: Podijeljene vrijedne nagrade uz sjajnu zabavu (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji