Warning: fopen(/tmp/custom-ZpuQ6L.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-ZpuQ6L.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
20 godina čiste sreće uz Meggle okuse! // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / 20 godina čiste sreće uz Meggle okuse!

20 godina čiste sreće uz Meggle okuse!

Prepoznavši BiH kao zemlju sa jedinstvenom prirodom, čistim zrakom i vodenim blagom, gdje kvalitetna hrana čini važan dio kulture i tradicije, njemačka kompanija Meggle je prije tačno 20 godina odlučila započeti distribuciju, a ubrzo zatim, i proizvodnju svojih mliječnih proizvoda u BiH.

Od tada pa sve do danas, bh. građani uživaju u ukusnim mliječnim produktima, znajući da konzumiraju visokokvalitetnu, prirodnu i zdravu hranu, čija je receptura inspirisanatradicijom, ali i novim stilovima života.

Izrastajući na njemačkoj tehnologiji i marljivom radu svojih uposlenika, Meggle BH je ubrzo postao sinonim za kvalitet i užitak. To su potvrdila brojna istraživanja i ocjene kupaca prema kojima je Meggle jedan od najkorištenijih i najomiljenijih brendova u našoj zemlji.

Pažljivom preradom sirovine koju otkupljuje sa farmi čije krave pasu na visini od preko 500 m nadmorske visine, u Meggle mljekari nastaje vrhunsko domaće mlijeko punog ukusa, a na stolove potrošača, uz pomoć najmodernije proizvodne tehnologije, stiže ono najbolje iz prirode.

Vođen snagom globalnog brenda, Meggle BH je u srca svojih radnika unio ljubav i vjeru da sigurnost i prosperitet dolaze sa marljivošću i uspješnim timskim radom koji je u njihovim redovima svakim danom sve veći i jači.

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da kompanija Meggle brojnim ulaganjima i investicijama značajno doprinosi ekonomskom razvoju BiH i na taj način pomaže njenom napretku ka svjetlijoj budućnosti.

Svoju sreću i uspjeh Meggle rado dijeli sa lokalnom zajednicom pa tako brojnim podrškama, poklonima i donacijama često ozari lica ugroženih sugrađana ili onih kojima su takve geste od posebne vrijednosti.

Inspiraciju i motivaciju za svaki dan, nove recepte i kulinarske trikove Meggle svakodnevno dijeli na svojim socijalnim mrežama Facebook-u i Instagramu.

“Pored naših vrijednih zaposlenika dragocjena podrška i povjerenje potrošača koje nas pratisve ove godine je, zapravo, najsnažniji stub našeg uspjeha i najveća inspiracija da svakimdanom budemo još bolji”, poručuje Jadranka Penava, direktor Meggle Posušja

Vjerujemo da pred ovom uspješnom kompanijom stoji svijetla i napredna budućnost, zato im i u narednim godinama želimo puno sreće i kvalitetnog mlijeka!

The post 20 godina čiste sreće uz Meggle okuse! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji