Home / Vijesti / 25 godina kompanije BINGO Tuzla: Reotvorenje prve poslovnice na Brčanskoj Malti

25 godina kompanije BINGO Tuzla: Reotvorenje prve poslovnice na Brčanskoj Malti

Ove godine Bingo Tuzla slavi 25 godina rada i to je zaista veliki jubilej za jednu domaću kompaniju koja ima konstantnu praksu zapošljavanja novih ljudi.

Četvrt vijeka postojanja i rada kompanija Bingo će obilježiti u petak, 19. januara 2018. godine reotvaranjem prve poslovnice na Brčanskoj Malti u Tuzli.

“Tu je naša priča i počela, to nešto stariji građani znaju. Iako se radi o supermarketu od samo 250 kvadratnih metara, ipak je to ‘komšijski dućan’, dakle jedna od trgovina koja čuva prisni odnos između Binga i svojih kupaca. Naša mala zabava počinje od 14 sati i to je nešto čime Bingo započinje novu godinu”, rekla je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

Bingo Tuzla postoji od 1993. godine i od tada do danas postigao je veliki uspjeh u svojoj primarnoj djelatnosti – trgovini. Sa svojih 185 poslovnica širom BiH i više od 7.000 uposlenih, Bingo je najveći maloprodajni lanac u BiH.

Osim trgovinom, u sklopu grupacije Bingo ima i nekoliko drugih djelatnosti i industrija (proizvodnja flipsa, chipsa i drugih grickalica, proizvodnja konzumnih jaja, uzgoj brojler pilića, tekstilna industrija, proizvodnja papirne konfekcije, proizvodnja tjestenine te proizvodnja i korištenje obnovljivih izvora energije).

The post 25 godina kompanije BINGO Tuzla: Reotvorenje prve poslovnice na Brčanskoj Malti appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Firma iz Gračanice učestvuje u izgradnji kruzera u Italiji

Kompanija “Adam Co” iz Gračanice, koja se bavi izradom čeličnih konstrukcija, poznata je po proizvodnji ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji