Home / Vijesti / 25 godina kompanije BINGO Tuzla: Reotvorenje prve poslovnice na Brčanskoj Malti

25 godina kompanije BINGO Tuzla: Reotvorenje prve poslovnice na Brčanskoj Malti

Ove godine Bingo Tuzla slavi 25 godina rada i to je zaista veliki jubilej za jednu domaću kompaniju koja ima konstantnu praksu zapošljavanja novih ljudi.

Četvrt vijeka postojanja i rada kompanija Bingo će obilježiti u petak, 19. januara 2018. godine reotvaranjem prve poslovnice na Brčanskoj Malti u Tuzli.

“Tu je naša priča i počela, to nešto stariji građani znaju. Iako se radi o supermarketu od samo 250 kvadratnih metara, ipak je to ‘komšijski dućan’, dakle jedna od trgovina koja čuva prisni odnos između Binga i svojih kupaca. Naša mala zabava počinje od 14 sati i to je nešto čime Bingo započinje novu godinu”, rekla je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

Bingo Tuzla postoji od 1993. godine i od tada do danas postigao je veliki uspjeh u svojoj primarnoj djelatnosti – trgovini. Sa svojih 185 poslovnica širom BiH i više od 7.000 uposlenih, Bingo je najveći maloprodajni lanac u BiH.

Osim trgovinom, u sklopu grupacije Bingo ima i nekoliko drugih djelatnosti i industrija (proizvodnja flipsa, chipsa i drugih grickalica, proizvodnja konzumnih jaja, uzgoj brojler pilića, tekstilna industrija, proizvodnja papirne konfekcije, proizvodnja tjestenine te proizvodnja i korištenje obnovljivih izvora energije).

The post 25 godina kompanije BINGO Tuzla: Reotvorenje prve poslovnice na Brčanskoj Malti appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji