Home / Vijesti / Arix Tenzo zamirisao na policama Binga

Arix Tenzo zamirisao na policama Binga

Nakon što je prije dva dana svečano počela proizvodnja prepoznatljivog Ditinog deterdženta, danas su na policama tržnog centra Bingo u Tuzli zamirisale bijelo prve kutije Arixa.
arix-bingo

Nakon višemjesečne borbe za popravak parovoda i puštanja pogona praškastih deterdženata na tržište, Dita je danas još jednom pobijedila nakon trogodišnjeg zastoja i mukotrpne borbe radnika.

“Danas nakon tri i po godine Arix Tenzo je ponovo na policama”, kazala je Tatjana Paunoski iz Službe za odnose s javnošću kompanije Bingo.

Izrazila je zadovoljstvo jer je Bingo prvi na svoje police postavio ovaj nekad vrlo prepoznatljiv deterdžent.

“Sada je sve na kupcima”, poručila je ona, dodavši da Dita očekuje podršku kupaca. Podsjetila je da je Bingo prvi finansirao 130 tona sirovina za proizvodnju praškastih deterdženata te navela kako očekuje da će Arix Tenzo na tržištu biti prihvaćen kao što je i tečni deterdžent 3d.

“Bingo je poznat po podršci domaćim proizvodima, a ukoliko Dita bude imala neke druge veće projekte, nastavit ćemo ih podržavati”, poručila je Paunoski.

U Bingu smo odmah zatekli kupce koji su u svojim korpama između ostalog ponijeli i Arix Tenzo.

Jedan od prvih kupaca bila je Nevresa Topčagić koja je kazala: “Opredijelila sam se za Arix Tenzo čim sam ga ponovo vidjela u ponudi, jer je domaći proizvod”.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji