Home / Vijesti / ASA Banka otvorila rebrendiranu poslovnicu u Tuzli

ASA Banka otvorila rebrendiranu poslovnicu u Tuzli

ASA Banka, otvorila je u tržnom centru „Omega“ u Tuzli poslovnicu u skladu sa novim vizuelnim identitetom, kao što i dolikuje banci koja pretenduje da postane istinski bh. brend. Riječ je o poslovnici koja je i ranije obavljala aktivnost u ovom centru, a nalazi se u prizemlju novoizgrađenog dijela (ulaz od Jale).

Poslovnica banke koja je krupnim koracima zagazila na naše tržište i kojoj je primarni cilj razvoj domaće privrede i bh. društva općenito, a koja je nastala nedavnim spajanjem Moja Banke i Investiciono-komercijalne banke Zenica, uređena je po jedinstvenim i modernim standardima.

S ciljem jačanja korporativnog identiteta na tržištu, Uprava Banke je u aprilu ove godine predstavila novu imidž kampanju „Naša i snažna” koja na posve drugačiji način komunicira vrijednosti koje će Banka predstavljati na tržištu u BiH.

”Otvaranjem rebrendirane poslovnice, ASA Banka pokazuje svoju predanost razvoju poslovne mreže, omogućavajući vrhunsku kvalitetu usluge svojim klijentima, svakodnevno unapređujući poslovne standarde. Želimo da se naši klijenti osjećaju ugodno i sigurno u našim poslovnicama, te da budu zadovoljni profesionalnim i prijateljskim pristupom naših zaposlenika, kao i inovativnim i savremenim uslugama. U narednom periodu cilj nam je preurediti i ostale poslovnice u skladu sa novim vizualnim identitetom i standardima ASA Banke. Kako rastemo kao Banka, tako je logično da imamo bolje i pristupačnije poslovnice” – izjavio je Samir Mustafić, direktor Banke i predsjednik Uprave.

Poslovnica ASA Banke u Tuzli nalazi se na adresi Univerzitetska 16, u TC Omega. Otvorena je svaki radni dan od 08:00 do 16:30 sati, a subotom od 08:00 do 13:00 sati.

ASA Banka svoju poslovnu mrežu, pored Tuzle, ima u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Goraždu, Kaknju, Zavidovićima, Maglaju, Žepču, Visokom, Jelahu, Busovači, Cazinu i Velikoj Kladuši, a cilj za naredni period je širenje poslovne mreže u BiH.

 

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

OAZA i ove godine obilježava Svjetski dan voda

Povodom Svjetskog dana voda koji se, od 1993. godine, svakog 22. marta, rezolucijom Generalne skupštine ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji