Warning: fopen(/tmp/custom-NuW6dB.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-NuW6dB.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Berina je sa 23 godine uplovila u svijet biznisa: Ima savjet za mlade! // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Berina je sa 23 godine uplovila u svijet biznisa: Ima savjet za mlade!

Berina je sa 23 godine uplovila u svijet biznisa: Ima savjet za mlade!

Berina Gibanica je uspješna mlada poduzetnica koja je u samo nekoliko mjeseci svoj život uspjela okrenuti na glavačke (u pozitivnom smislu).

Berina je vlastitim primjerom pokazala kako je dovoljno samo nekoliko mjeseci da iz ničega nastane sjajan i prepoznatljiv biznis, kojeg podržavaju mnogi ljudi u zajednici u kojoj se nalazi.

Ona je pokrenula svoj “Juicy Corner”, prvi juice & smoothie bar na Ilidži. Sa svojim dugogodišnjim prijateljem Tarikom Ćenanovićem izgradila je uspješan biznis.

Ona je puno više od vlasnice ugostiteljske radnje, navodi sajt poduzetnice.ba. Berina je inspiracija mladim poduzetnicama i poduzetnicima i ima savjet mladima:

– Upustite se u svijet biznisa, pa i ukoliko vam to nije jača strana, vrijedi se boriti za vlastite snove, jer ne znate kada će postati realnost. Ne dozvolite da Vaša realnost bude satkana od pustih snova i želja – kaže ova 23-godišnja poduzetnica.

Još dodaje da je za opstanak najvažnije „izdići se iz mase istih punuda svojom unikatnošću i kvalitetom“.

 

The post Berina je sa 23 godine uplovila u svijet biznisa: Ima savjet za mlade! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji