Warning: fopen(/tmp/custom-ZGSqq1.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-ZGSqq1.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
BH ENGINEERING WEEK // Prof. dr. Ahmed Kovačević: “Za razvoj BiH neophodno je znanje” (VIDEO) // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / BH ENGINEERING WEEK // Prof. dr. Ahmed Kovačević: “Za razvoj BiH neophodno je znanje” (VIDEO)

BH ENGINEERING WEEK // Prof. dr. Ahmed Kovačević: “Za razvoj BiH neophodno je znanje” (VIDEO)

Krajem novembra u tri bh.grada održaće se fenomenalan event. Po prvi put na našim prostorima organizuje se jedna inženjerska konferencija kao što je BH Engineering Week.

Predstavljamo svjetske i domaće stručnjake, povezujemo domaća iskustva i nove biznis modele, probleme i rješenja iz prakse, kroz panele i radionice sa akcentom na pozitivne rezultate u brojnim područjima biznisa i proizvodnje.

Jedan od inicijatora i član organizacionog odbora je uvaženi profesor Ahmed Kovačević, koji već 20 godina radi na City univerzitetu u Londonu. On vidi ogroman potencijal u našoj zemlji. Više o njegovim stavovima kada je u pitanju razvoj inženjerske struke, ali i korištenju potencijala koji postoje u BiH.  

The post BH ENGINEERING WEEK // Prof. dr. Ahmed Kovačević: “Za razvoj BiH neophodno je znanje” (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji