Warning: fopen(/tmp/custom-6YW7fA.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-6YW7fA.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Bingo City Centar Tuzla proslavio drugi rođendan: Najavljeno proširenje objekta // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Bingo City Centar Tuzla proslavio drugi rođendan: Najavljeno proširenje objekta

Bingo City Centar Tuzla proslavio drugi rođendan: Najavljeno proširenje objekta

Cjelodnevnom zabavom, puštanjem balona, mnogobrojnim popustima, poklonima, nagradnom igrom, podjelom rođendanske torte i koncertom Lexington benda, Bingo City Centar u Tuzli obilježio je dvije godine rada i postojanja.

Danas je okončana i velika nagradna igra koja je trajala mjesec dana, a bila je priređena upravo povodom druge godišnjice Bingo City Centra. Bojan Vasković pjevač Lexington benda iz velike kutije izvukao je dva računa i tako donio sreću za Admiru Zulić i Radomira Gajića kupce koji su osvojili glavne nagrade od po 6.000 KM koje će moći potrošiti u Bingo City Centru.

Menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić u izjavi za medije je kazala kako današnja posjeta kupaca najbolji dokaz da se u proteklom periodu radilo dobro.

“Danas smo tu skupa sa našim dragim kupcima i posjetiocima uz brojne aktivnosti i sadržaje obilježili i proslavili drugi rođendan. Zasladili smo se tortom, izvuki smo dobitnike nagradne igre i na kraju uživali  u svirci  Lexington benda. Mogu slobodno da kažem da je Bingo City Centar ostvario svoju misiju jer nije postao samo mjesto dobrog shopinga već zaista mjesto, kako mi volimo da kažemo, gdje želje ožive. Postali smo mjesto u kojem uživa cijela porodica i svako za sebe uspije pronaći sadržaj koji mu je interesantan”, kazala je Lidija Tomić i na kraju dodala: “Mi stalno pratimo šta je to aktuelno u svijetu i nastojimo da pratimo trendove. Za treći rođendan vrlo je moguće da ponudimo više sadržaja i to u proširenom Bingo City Centru koji će biti većih gabarita”, istakla je Tomić.

Kako saznajemo Bingo City Centar uskoro bi mogao krenuti sa proširenjem postojećeg objekta čime bi se dobilo dodatnih oko 12.000 kvadratnih metara prostora. Novi, odnosno dograđeni dio Bingo City Centra sadržavao bi i moderno opremljen fitnes centar, dodatne objekte namijenjene za ugostiteljstvo, ali i mnoge druge sadržaje koji će uz postojećih više od 50 brendova omogućiti svim posjetiocima da uživaju boraveći na ovom mjestu.

Tuzlanski.ba

The post Bingo City Centar Tuzla proslavio drugi rođendan: Najavljeno proširenje objekta appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji