Home / Vijesti / Bingo investira u Tuzlu – OTVARA SE BINGO CITY CENTER

Bingo investira u Tuzlu – OTVARA SE BINGO CITY CENTER

Jedan od najvećih investitora u maloprodajne objekte u Bosni i Hercegovini, Bingo doo Tuzla, 11. novembra otvorit će u Tuzli svoj prvi shopping centar – BINGO City Center, koji će se prostirati na 40.000 kvadratnih metara i koji teži da bude omiljena lokacija okupljanja svih stanovnika Tuzlanskog kantona. Povodom svečanog otvorenjabit će upriličen cjelodnevni zabavni program za sve posjetioce, odlični popusti, ali i sjajna muzička iznenađenja.

bingo-city-center

Amel Ćurić postarat će se da otvorenje BINGO City Centra bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posjetiocima centra, prirediti dan o kojem će se dugo pričati.

Na mjestu gdje želje ožive posjetioce će čekati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Zara, Sport Vision, Koton,Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi.

Osim navedenih trgovina, u sklopu centra bit će i kuglana Brunswick, velika igraonica za djecu, te nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom. U sklopu centra bit će i Hipermarket Bingo Plus sa bogatim i drugačijim asortimanom koji će oduševiti sve kupce.

Cinestarmultipex sa 5 kino dvorana otvorenje će upriličiti u decembru.  Na dan otvorenja trgovine će odličnom ponudom i popustima koji će ići i do 50%, omogućiti svima da, pored dobre zabave, obezbijede sebi komade odjeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za djecu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, i sve to po vrlo povoljnim cijenama.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji