Home / Vijesti / Bonito proizvodi od sada i u regiji!

Bonito proizvodi od sada i u regiji!

Svoj 30. rođendan kompanija Mladegs Pak, sa svojim brendom Bonito, obilježava uz velike iskorake i izazovne projekte!

Započeli su partnerstva sa najvećim distributerskim kompanijama u regionu, Nelt d.o.o. Bosna i Hercegovina, D Way d.o.o. Srbija, D Way d.o.o. Crna Gora, Nelt L.L.C. Kosovo i time pokazali da imaju ozbiljne namjere u konstantnom rastu i u narednih 30 godina. Ovom saradnjom, otvorili su put Bonito proizvodima do polica u još četiri zemlje regiona. Osim toga, povjerenje su im ukazali i veliki evropski lanci poput Lidla, Kafulanda, Bille, Pennya, Spara, Merkatora i mnogih drugih, kojima će u ovoj godini biti isporučeno preko 10.000 tona kečapa uz ostale proizvode.

Srećan rođendan kompaniji poželjela je i umjetnica nevjerovatnog glasa, Kaliopi. Ona je otpjevala divnu pjesmu koja poziva da kuvamo svi zajedno i volimo se uz Bonito. Pogledajte njihov rođendanski video iz nove kampanje „30 godina kuvamo s ljubavlju!“.

Kompanija Mladegs Pak osnovana je 1989. godine i proizvođač je ukusnih i kvalitetnih prehrambenih proizvoda koji se mogu pronaći u preko 16 zemalja širom svijeta. Proizvodni asortiman sastoji se od 270 različitih artikala koji su proizvedeni po najstrožim standardima prehrambene industrije. Nastankom kompanije dolazi i do nastanka brenda Bonito, koji danas nosi primat kako po kvalitetu, dugogodišnjem prisustvu na tržištu, tako i po obimu proizvodnje.

„Ovim putem želimo da se zahvalimo našim kupcima koji su nam dali svoje povjerenje, a posebno majkama koje su izabrale nas za pouzdanog partnera u pripremi zdravog i ukusnog jela. Zbog Vas već 30 godina kuvamo s ljubavlju!“ poručili su iz kompanije Mladegs Pak.

Oduvijek su se smatrali zaštitnicima majki i porodice, te isticali važnost iskazivanja zahvalnosti majkama za posao koji svakodnevno čine za nas.

The post Bonito proizvodi od sada i u regiji! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji