Warning: fopen(/tmp/custom-NpjkDq.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-NpjkDq.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Coca-Cola HBCB-H Sarajevo peti put potvrdila status Poslodavca Partnera // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Coca-Cola HBCB-H Sarajevo peti put potvrdila status Poslodavca Partnera

Coca-Cola HBCB-H Sarajevo peti put potvrdila status Poslodavca Partnera

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo već petu godinu zaredom učestvuje u projektu Certifikat Poslodavac Partner i iznova potvrđuje svoju predanost visokim standardima kad je u pitanju upravljanje ljudskim potencijalima. Ove godine Coca-Cola HBC B-H Sarajevo postigla je impresivnih 98% od ukupnog broja bodova, svrstavši se tako u sam vrh najatraktivnijih poslodavaca na tržištu.

U svakom od pet ocjenjivanih područja (strategija, regrutiranje i selekcija, upravljanje učinkom, usavršavanje i razvoj, odnos prema zaposlenicima) Coca-Cola HBC B-H Sarajevo ostvarila je preko 90% od ukupnog broja bodova, anaročito se istaknula u područjima upravljanja učinkom iusavršavanja i razvoja, gdje je postigla maksimalan broj bodova.

Kompanija je napravila znatne pomake u digitalizaciji i time se uvrstila među vrhunske kompanije, koje razumiju vrijeme u kojem posluju i kontinuirano ulažu u zaposlenike, čineći dostupnim raznovrsne mogućnosti usavršavanja. Ulaganjima u usavršavanje zaposlenika i redovnim provođenjem ispitivanja njihovih stavova Coca-Cola HBC B-H Sarajevo jasno pokazuje da je svjesna toga da ključ njenog uspješnog poslovanja čine upravo njeni ljudi.

Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave kompanije SELECTIO, koja dodjeljuje ovo prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

“Svjesni da su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni upravo zaposlenici, raduje nas što je i u ovoj godini prepoznata izvrsnost našeg rada u razvoju ljudskih potencijala. Brojni programi i aktivnosti koje provodi Coca-Cola HBC B-H Sarajevo usmjereni su prema našim zaposlenicima, s ciljem postizanja još boljih uvjeta rada i unapređenja odnosa unutar kompanije. Prateći dinamiku tržišta, kao i promjene u potrebama naših zaposlenika, kontinuirano radimo na unapređenju učinkovitosti i otvaranju prostora za kreativno razmišljanje i inovacije naših zaposlenika. Certifikat Poslodavac Partner dodatni je poticaj da nastavimo s daljnjim ulaganjem u unapređenje odnosa sa zaposlenicima te stvaranje uvjeta za njihov razvoj i maksimalno korištenje njihovih potencijala”, istaknula je Nela Bučević, direktorica Odjela za ljudske potencijaleza Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj – portal MojPosao i poslovni sedmičnik Lider, kao medijski pokrovitelj.

Trenutno je 46 nosilaca certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Plavi tim, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valamar Riviera, Valoviti papir Dunapack, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

The post Coca-Cola HBCB-H Sarajevo peti put potvrdila status Poslodavca Partnera appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji