Home / Vijesti / Danas završava GRAPOS EXPO 2019: Ulaz OTVOREN do 17:00h

Danas završava GRAPOS EXPO 2019: Ulaz OTVOREN do 17:00h

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos- expo 2019. već desetu godinu zaredom okuplja izlagače i posjetioce iz svih dijelova naše zemlje ali i inostranstva.

Podsjećamo da su se na sajmu ove godine predstavila 335 izlagača iz devet zemalja, a posjeta Sajmu je svaki dan bila rekordna.

Sve što smo mi planirali je u stvarnosti još mnogo bolje u svim segmentima. 30 000 posjetilaca evo i četvrti dan Sajma što nam govori da smo imali najbolju posjetu od svih GRAPOS EXPO sajmova koje smo do sada organizovali. Izlagači su prezadovoljni i mislimo da kada se sve sumira da sui izlagači i posjetitelji zadovoljni ovogodišnjim GRAPOS EXPO-om, istakao je Nedžad Nuhanović, direktor Sajma.

Sajam poduzetništva i obrta “GRAPOS-EXPO 2019” traje još samo danas do 17:00 sati, ali još uvijek imate priliku posjetiti najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta.

Razlog više da budete dio ove velike priče je svakako i 4. Sajam automobila “Auto Show Week” koji se ove godine održava u sklopu GRAPOS EXPO-a u  Gračanici od 16. do 19. aprila.

The post Danas završava GRAPOS EXPO 2019: Ulaz OTVOREN do 17:00h appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji