Home / Vijesti / Digitalnim plaćanjem računa do modernih nagrada

Digitalnim plaćanjem računa do modernih nagrada

Addiko nagradna igra za korisnike mobilnog bankarstva još uvijek traje i sve do kraja godine klijenti imaju priliku svakog mjeseca osvojiti vrijedne nagrade. Svi klijenti Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka koji najmanje tri puta mjesečno realizuju transakciju koristeći uslugu Addiko Mobile automatski učestvuju u nagradnoj igri.

U šestom krugu nagradne igre najsretniji su bili Rajnat Majstorović iz Banjaluke i Murisa Duraković iz Konjica, koji su osvojili mobilni telefon Samsung A50. Pored njih bežičnim JBL slušalicama nagrađeni su Amir Kapidžić iz Zvornika i Nikolina Lijesnić iz Kiseljaka, a prenosni punjač za mobilni telefon Powerbank Acme osvojili su Sanda Čabrilo iz Banjaluke, te Suvad Selmanović iz Sarajeva.

Digitalizacija usluga i proizvoda je u fokusu poslovne filozofije Addiko banke, tako da su i plaćanja putem Addiko Mobile usluge brža, jednostavnija i povoljnija, a zbog trenutne epidemiološke situacije akcija plaćanja Addiko mobilnim i elektronskim bankarstvom bez naknada, produžena je do 31.07.2020. godine.

Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagrađuju vjernost svojih klijenata, te im nude priliku da osvoje nagrade jednostavnim plaćanjem računa ili dijeljenjem troškova s prijateljima.  

Više informacija o učešću u Addiko mobile nagradnoj igri, te digitalnim uslugama Addiko banke potražite na addiko.ba

The post Digitalnim plaćanjem računa do modernih nagrada appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Prvi integrisani izvještaj o rezultatima učinka kompanije Philip Morris iz oblasti ekologije, društvene odgovornosti i korporativnog upravljanja

Ostvaren veliki napredak na putu ka budućnosti bez duhanskog dima, cilj da do 2025. godine ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji