Warning: fopen(/tmp/custom-s5w5Vd.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-s5w5Vd.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
DRUŽENJE, POKLONI I NISKE CIJENE: Prva Bingo poslovnica u novom i modernom ruhu (FOTO) // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / DRUŽENJE, POKLONI I NISKE CIJENE: Prva Bingo poslovnica u novom i modernom ruhu (FOTO)

DRUŽENJE, POKLONI I NISKE CIJENE: Prva Bingo poslovnica u novom i modernom ruhu (FOTO)

Svečanim reotvaranjem supermarketa u tuzlanskom naselju Brčanska Malta, kompanija Bingo je na simboličan način obilježila veliki jubilej – 25 godina uspješnog rada.

Na ovom mjestu, sada već davne 1993. godine otvoren je prvi Bingo market, a četvrt vijeka kasnije ova kompanija je sa 185 poslovnica i 7.000 uposlenika u cijeloj državi postala najveći maloprodajni trgovački lanac.

Kako se moglo i očekivati, na reotvaranju prve poslovnice na Brčanskoj Malti bilo sjajno. Pozitivna atmosfera, veliki broj kupaca i poklon paketi obilježili su današnji događaj. Lijepo je bilo i ispred Binga, gdje su posjetitelji mogli uživati u prekrasnom druženju i slikanju sa Bingosima – popularnim maskotama.

A u supermarketu, koji se prostire na 250 kvadratnih metara – prava šoping idila. Tuzlaci i Tuzlanke pohrlili su za velikim asortimanom različitih proizvoda, a mogli su se i uvjeriti da moto “Kralj dobrih cijena” itekako važi.

Supermarket Bingo na Brčanskoj Malti, koji se nalazi preko puta Male pijace, radit će svakim radnim danom od 7.00 do 21.30 sati, dok je radno vrijeme nedjeljom do 18.00 sati.


Malo drugačije fotke pogledajte OVDJE

The post DRUŽENJE, POKLONI I NISKE CIJENE: Prva Bingo poslovnica u novom i modernom ruhu (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji