Home / Vijesti / Evo šta vas sve očekuje na otvaranju BINGO City Centra

Evo šta vas sve očekuje na otvaranju BINGO City Centra

Jedan od najvećih investitora u maloprodajne objekte u Bosni i Hercegovini, Bingo doo Tuzla, 11. novembra otvorit će u Tuzli svoj prvi shopping centar – BINGO City Center, koji će se prostirati na 40.000 kvadratnih metara i koji teži da bude omiljena lokacija okupljanja svih stanovnika Tuzlanskog kantona. Povodom svečanog otvorenja bit će upriličen cjelodnevni zabavni program za sve posjetioce, odlični popusti, ali i sjajna muzička iznenađenja.

Amel Ćurić postarat će se da otvorenje BINGO City Centra bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posjetiocima centra, prirediti dan o kojem će se dugo pričati.

Na mjestu gdje želje ožive posjetioce će čekati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi. Osim navedenih trgovina, u sklopu centra bit će i kuglana Brunswick, velika igraonica za djecu, te nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom. U sklopu centra bit će i Hipermarket Bingo Plus sa bogatim i drugačijim asortimanom koji će oduševiti sve kupce. Cinestar multipex sa 5 kino dvorana otvorenje će upriličiti u decembru.  Na dan otvorenja trgovine će odličnom ponudom i popustima koji će ići i do 50%, omogućiti svima da, pored dobre zabave, obezbijede sebi komade odjeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za djecu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, i sve to po vrlo povoljnim cijenama.

Bingo je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u oblasti maloprodaje, koja je za 23 godine postojanja izgradila mrežu koja broji više od stotinu sedamdeset poslovnih jedinica i koja je postala prepoznatljiva po odličnim cijenama. Investicija u shopping centar je novi poslovni poduhvat kojom kompanija nastoji da proširi svoj portfolio, ali i postavi nove standarde na retail tržištu Bosne i Hercegovine.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

made-in-bih-zlatko-berbic

Zlatko Berbić: Business Strategic Forum organizujemo zbog naše budućnosti

Business Strategic Forum (Made in BiH) sinonim je za mjesto gdje se sastaju VIP direktori ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji