Home / Vijesti / Februar, mjesec otključanih hit naslova u TELEMACH Video klubu

Februar, mjesec otključanih hit naslova u TELEMACH Video klubu

Dobra vijest za sve TELEMACH korisnike – od 1. do 28.2. će moći da uživaju u najvećem Video klubu u zemlji sa čak 12 otključanih kataloga i više hiljada dostupnih naslova.

Na raspolaganju je bogata ponuda domaćih i stranih filmova, blockbuster-a i omiljenih serija, među kojima su TOP sa najgledanijim domaćim serijama (Ubice mog oca, Žigosani u reketu), zatim katalozi sa velikim brojem popularnih filmova i serija kao što su Pickbox (serije Vikinzi i Agatha Christie: Ubistvo po abecedi), Epic Drama (serija Washingtonovi špijuni), CineStar Premiere Plus (filmovi Zakon Nasilja i Velika igra) i AXN, Zauder sa sadržajem za odrasle, NG + (Predatori), tinejdžerski Vavoom (takmičenje Američki supertalent), dječiji Pikaboo, Minimax, My Baby TV i novi sadržaj za djecu Hopster. Kompletan sadržaj Telemach korisnici će moći da gledaju na bilo kojem ekranu – TV-u, laptopu, tabletu ili telefonu, kad god požele. U Video klubu naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom uređaju, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van kuće preko EON aplikacije.

Kompletan promotivni sadržaj bit će dostupan korisnicima EON Smart Box-a, kao i svim Telemach korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj Telemach naloga. Korisnicima na D3 platformi bit će dostupni svi katalozi ( osim HBO OD ) iz sekcije Market koji su im vidljivi u Video klubu. Korisnici Total TV Extra i Premium paketa mogu da pristupe promotivnom sadržaju putem EON aplikacije.

Dovoljno je da pristupite Telemach Video klubu i uskočite u najbogatiji sadržaj do sada!

The post Februar, mjesec otključanih hit naslova u TELEMACH Video klubu appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji