Budi Ponosan "Made in BiH" http://budiponosan.ba/ Budi ponosan - Prepoznaj domaće "Made in BiH" Tue, 07 Mar 2023 13:43:03 +0000 bs-BA hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 http://budiponosan.ba/wp-content/uploads/2015/09/cropped-made-in-BiH-bb-first-ispravka-32x32.png Budi Ponosan "Made in BiH" http://budiponosan.ba/ 32 32 Flaster vozila se od proljeća mogu vidjeti i u Bosni i Hercegovini http://budiponosan.ba/flaster-vozila-se-od-proljeca-mogu-vidjeti-i-u-bosni-i-hercegovini/ Tue, 07 Mar 2023 12:46:29 +0000 http://budiponosan.ba/flaster-vozila-se-od-proljeca-mogu-vidjeti-i-u-bosni-i-hercegovini/ Flaster vozila od ovog proljeća mogu se vidjeti i u Bosni i Hercegovini. Sarajevo, Mostar i Banja Luka tri su grada u kojima kreću prve kampanje. Već dvije godine na ulicama hrvatskih gradova voze najatraktivniji automobili, a Flaster vozila mogla su se vidjeti i u Sloveniji. Flaster je prvo mjerljivo oglašavanje u pokretu koje ima doseg mjesečnih impresija po ...

The post Flaster vozila se od proljeća mogu vidjeti i u Bosni i Hercegovini appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Flaster vozila od ovog proljeća mogu se vidjeti i u Bosni i Hercegovini. Sarajevo, Mostar i Banja Luka tri su grada u kojima kreću prve kampanje.

Već dvije godine na ulicama hrvatskih gradova voze najatraktivniji automobili, a Flaster vozila mogla su se vidjeti i u Sloveniji. Flaster je prvo mjerljivo oglašavanje u pokretu koje ima doseg mjesečnih impresija po vozilu veći od 100 hiljada ljudi. Upravo zato se Flaster, hrvatska digitalna omnichannel platforma ovog proljeća širi na novo tržište, u Bosnu i Hercegovinu. Flaster s prvom kampanjom u Bosni i Hercegovini kreće već u maju, a počinju u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci.

Filip Carić i Luka Glavaš, osnivači Flastera ističu kako ih jako veseli prva kampanja u Bosni i Hercegovini te objašnjavaju kako je došlo do suradnje u susjedstvu.

Širenje na nova tržišta nam je bio prirodan put upravo zato što je naš sustav iznimno skalabilan. Prvo na komšiluk, a u bližim planovima je i globalno širenje zbog potvrde poslovnog modela. Tržišta analiziramo i identificiramo potencijal i interes klijenata s domaćeg tržišta za plasiranje kampanja dalje.

Otvaranjem novih država, čime olakšavamo na neki način i medijski zakup klijentima, prirodno multipliciramo prihode našeg poslovanja. Svakako nam je za širenje na BiH tržište olakšao i interes partnera s kojima smo otvorili poslovanje i za koje smo sigurni u krajnju izvedbu prema klijentima – izjavio je Luka Glavaš, suosnivač Flastera i dodao kako se otvaranjem tržišta u pogledu država ili gradova, povećava se eko sustav u kojemu svi profitiraju, od vozača koji sudjeluju u kampanjama do jačanja Flasterove mreže i naravno, sve u korist oglašivača.

 

The post Flaster vozila se od proljeća mogu vidjeti i u Bosni i Hercegovini appeared first on Kameleon M&M.

The post Flaster vozila se od proljeća mogu vidjeti i u Bosni i Hercegovini appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli http://budiponosan.ba/teleperformance-vas-poziva-na-dan-otvorenih-vrata-17-novembra-u-tuzli/ Thu, 10 Nov 2022 15:31:22 +0000 https://budiponosan.ba/teleperformance-vas-poziva-na-dan-otvorenih-vrata-17-novembra-u-tuzli/ Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu, otvara vam svoja vrata u Tuzli. Teleperformance već uveliko uspješno posluje u Sarajevu i Tuzli, gdje ...

The post Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu, otvara vam svoja vrata u Tuzli. Teleperformance već uveliko uspješno posluje u Sarajevu i Tuzli, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 850 uposlenika u protekle 3 godine.

Teleperformance BiH organizuje 17. novembra dane otvorenih vrata u svom uredu u Tuzli u ulici Mije Keroševića Guje 2 u periodu od 09 do 19h. Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački na odgovorajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta. Ekipa Teleperformance će biti u Tuzli jedan, tako da zapamtite ovaj datum.

Teleperformance trenutno traži preko 50 agenata u korisničkoj podršci za svoj najveći projekat SKY Njemačka.

Šta nudi Teleperformance?

Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Tuzli i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Iz Teleperformance-a poručuju: ”Želimo postati najbolji poslodavac u Tuzli i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost, nove prilike i međunarodne trendove u perspektivni grad kao što je Tuzla. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 850 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH, brojnim priznanjima Najpoželjnijeg poslodavca u BiH, te našim najnovijim međunarodno priznatim priznajem i certifikacijom „Great Place to Work“ na koji smo mnogo ponosni.”

The post Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli appeared first on Kameleon M&M.

The post Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
AsiaCharm Review — Is AsiaCharm Right For You? http://budiponosan.ba/asiacharm-review-is-asiacharm-right-for-you/ Wed, 07 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/asiacharm-review-is-asiacharm-right-for-you/ Asia Attraction is a seeing site that enables members to communicate with each other and find love. You can sign up for absolutely free and check out profiles of other members. You do not have to credit card specifics, as long as you happen to be over 18 and can look at the terms and ...

The post AsiaCharm Review — Is AsiaCharm Right For You? appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Asia Attraction is a seeing site that enables members to communicate with each other and find love. You can sign up for absolutely free and check out profiles of other members. You do not have to credit card specifics, as long as you happen to be over 18 and can look at the terms and conditions. You will need to furnish basic information, such as a message, gender, period, and region. You can also mail virtual presents to members who have caught your observation. You can even sign up to be a Quality Member. This provides you use of the personal pictures of women that you've connected with plus the ability to send them hey there while not time constraints. The site also offers regular special offers and discounts.

Once you've listed and purchased credits, you can communicate with various other members and send them gifts and flowers. You can also arrange a date. You can also send out messages through post cards, but you will need to purchase credit to do so. For anyone who is unsure of what to give to somebody, you can use the credits to acquire a free principles sent to your love interest.

Another benefit of using AsiaCharm is that it really is free to join and use. However , you've got to pay to get an affiliate. Nevertheless , this rate is quite low and is well worth it. You data room for usage can speak to the AsiaCharm support team if you have any questions, and they'll be sure to reply immediately.

The post AsiaCharm Review — Is AsiaCharm Right For You? appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Variety in a Boardroom http://budiponosan.ba/variety-in-a-boardroom/ Tue, 06 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/variety-in-a-boardroom/ A boardroom is a place wherever senior management of an organisation discuss ideal issues and decisions. It may foster range of thought. As a general rule, a lot more diversity in a boardroom, a lot more effective it will probably be. However , this really is tricky to get at an executive level. This content ...

The post Variety in a Boardroom appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
A boardroom is a place wherever senior management of an organisation discuss ideal issues and decisions. It may foster range of thought. As a general rule, a lot more diversity in a boardroom, a lot more effective it will probably be. However , this really is tricky to get at an executive level. This content outlines a lot of strategies to promote variety in a boardroom.

The Boardroom is typically fitted with a large, elegant table. It really is equipped with high-speed internet, on-site catering, and state-of-the-art audiovisual equipment. In addition, it includes a vistas view for the The front Range. The space can fit https://123hpdrivers.com/ approximately twenty friends. It also includes a comfortable with capacity of area, a granite meeting table, and state-of-the-art audiovisual equipment.

A boardroom functions many capabilities, but its principal function is usually to facilitate aboard meetings. The board of directors, several individuals elected by investors, matches in this space to discuss you can actually performance, placed the company's potential strategy, and offer guidance for the company's managing. Board appointments are often extremely formal, in support of certain individuals are allowed gain access to.

Audiovisual machines are an essential component in a boardroom. High-quality microphones and strategically-placed sound system are necessary designed for effective audio pickup. An exhibit screen is usually an essential boardroom feature. Although a single display is usually adequate, a dual-screen is useful with regards to video conferences. Some boardrooms also feature an electronic whiteboard.

The post Variety in a Boardroom appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Which usually Board Area Systems Are Right For Your company? http://budiponosan.ba/which-usually-board-area-systems-are-right-for-your-company/ Tue, 06 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/which-usually-board-area-systems-are-right-for-your-company/ A table room demands seamless audiovisual technology to let presenters to share information with guests. This technology should have a basic, integrated control system to way any AV sources for the appropriate shows. The system also needs to be simple to use by workers, and it may support multiple inputs, which includes multiple online video ...

The post Which usually Board Area Systems Are Right For Your company? appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
A table room demands seamless audiovisual technology to let presenters to share information with guests. This technology should have a basic, integrated control system to way any AV sources for the appropriate shows. The system also needs to be simple to use by workers, and it may support multiple inputs, which includes multiple online video sources, for example a document camera or Digital versatile player.

A top-quality board place system must be easy to use and can be easily altered without considerable boardroomsystems.com schooling. It should have the latest technology and audio tracks equipment that will allow participants to remain focused on all their work. Boardroom devices should likewise be easy to maintain and use, to maximize productivity. A number of the latest boardroom systems can also integrate multiple functions, which makes them more versatile and user-friendly.

Selecting the best boardroom systems can help firms boost their very own business productivity and staff association. They will also improve employee relations and create better decision making. With advanced connectivity choices, modern devices enable more efficient collaboration and improved productivity. That will help you decide which mother board room systems are perfect for your company, here is a set of a few of the many popular alternatives.

Video conferences equipment is one other consideration. Furthermore to high-resolution resolution, it must also provide the flexibility to change between unique video codecs. For instance, one touch meeting begins, and simple conference calling are just some of the capabilities of a modern board bedroom system.

The post Which usually Board Area Systems Are Right For Your company? appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Anti-virus Software For your business http://budiponosan.ba/anti-virus-software-for-your-business/ Tue, 06 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/anti-virus-software-for-your-business/ Antivirus applications are designed to scan and take away any malwares www.ifb-dz.org/how-to-access-home-learning-on-ps4-and-xbox-one that may be present on the computer. Malware is code that can harm a computer plus the data kept on it. It could be downloaded coming from a suspicious email addition, hidden UNIVERSAL SERIES BUS drive, or perhaps an unsafe webpage. Malware software ...

The post Anti-virus Software For your business appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Antivirus applications are designed to scan and take away any malwares www.ifb-dz.org/how-to-access-home-learning-on-ps4-and-xbox-one that may be present on the computer. Malware is code that can harm a computer plus the data kept on it. It could be downloaded coming from a suspicious email addition, hidden UNIVERSAL SERIES BUS drive, or perhaps an unsafe webpage. Malware software will likely help to take out or quarantine the afflicted files.

Presently there will be various types of antivirus software, and the best one will probably be determined by your needs. Some of them will supply comprehensive protection for your computer system. Other variations may well focus on a single aspect of the threat. Equipment learning antivirus security software software, as an example, can evaluate application code to identify dangerous and harmless software. This type of software is effective for struggling with both new and noted malware.

Many antivirus software will require you to create a bank account. This profile will allow you to configure the software on different gadgets. It will also let you change your payment method and to adjust your privacy configurations. You can also sign up to product notices. Then, simply just stick to the steps to install your antivirus security software software. You don't need to to be a pc geek to set up antivirus computer software.

Unlike consumers, businesses position a larger hazard to cyber criminals. Whether or not they are commited by hacktivism, these companies ought to protect the systems from unwanted intrusion. Small enterprises are also more vulnerable to these types of disorders because they often do not have advanced security systems.

The post Anti-virus Software For your business appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Internet business Valuation Economic Analysis http://budiponosan.ba/internet-business-valuation-economic-analysis/ Mon, 05 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/internet-business-valuation-economic-analysis/ An online business valuation is important the moment selling a small business. It helps to determine the amount of money a company will need for long term growth. It is just a crucial part of the sale process and many shareholders and brokers use it. It is calculated employing discounted cashflow analysis, the industry financial ...

The post Internet business Valuation Economic Analysis appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
An online business valuation is important the moment selling a small business. It helps to determine the amount of money a company will need for long term growth. It is just a crucial part of the sale process and many shareholders and brokers use it. It is calculated employing discounted cashflow analysis, the industry financial program that estimations an organization's value making use of the expected cash flows in the long ideals virtual data room term. The calculation may include adjusting the return on investment to get inflation. It is necessary to consult a knowledgeable online business value expert who's familiar with the industry.

The most frequent uses for organization valuations will be for sales and financial commitment. A business valuation is an essential tool to prove the cost of a business to potential shareholders, buyers, and bankers. Many lenders require a organization valuation before they are going to provide loan. It is also essential for entrepreneurs that are wanting funding for business.

Once determining the importance of an online business, it is necessary to understand what kind of money flow that generates. A lot more consistent the money flow, the higher its benefit. The reduced cash flow technique is one way to determine the cash flows from a business online. This method uses the cash move forecast to ascertain an estimated return on investment pertaining to an online business.

The process of online business valuation varies from business to business. The method of valuation may even vary, according to reasons for valuation. Some shareholders glance at the core solutions of the organization, while others give attention to the cash movement and the prospect of expansion. The process of business online valuation is usually complex and will take a lot of time.

The post Internet business Valuation Economic Analysis appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
Where to find the Best Data Plans http://budiponosan.ba/where-to-find-the-best-data-plans/ Mon, 05 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/where-to-find-the-best-data-plans/ If you are looking for the greatest data plan, you'll want to choose a corporation that includes https://data-place.net/how-to-protect-your-corporate-data-from-information-silos/ almost all of the United States. Three major networks are T-Mobile, AT&T, and Verizon. During writing, T mobile and Verizon both offer great trade-in deals or over to hundreds of dollars off choose smartphones.

The post Where to find the Best Data Plans appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
If you are looking for the greatest data plan, you'll want to choose a corporation that includes https://data-place.net/how-to-protect-your-corporate-data-from-information-silos/ almost all of the United States. Three major networks are T-Mobile, AT&T, and Verizon. During writing, T mobile and Verizon both offer great trade-in deals or over to hundreds of dollars off choose smartphones.

The post Where to find the Best Data Plans appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
The Board Area at K-State Olathe http://budiponosan.ba/the-board-area-at-k-state-olathe/ Mon, 05 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/the-board-area-at-k-state-olathe/ In the aboard room, the caliber of the directors and the quality of their communications are vital to the accomplishment of a firm. Directors has to be able to equilibrium compliance with forward thinking and have a lead in discussions about talent expansion and fiscal infrastructure. Owners ought to be evangelists of long-term planning. In ...

The post The Board Area at K-State Olathe appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
In the aboard room, the caliber of the directors and the quality of their communications are vital to the accomplishment of a firm. Directors has to be able to equilibrium compliance with forward thinking and have a lead in discussions about talent expansion and fiscal infrastructure. Owners ought to be evangelists of long-term planning. In many cases, it is the directors’ job to lead chats of financial system and expertise development. The board of Philips Electronics, for example , stores time for proper discussions for annual retreats.

A aboard room can be an intimate space that can support up to 48 persons. Located on the initial floor, it offers a noise-free atmosphere to get meetings. The board area represents the unique needs of this industry and represents K-State Olathe's commitment to meeting all those needs. Bedroom rates derive from the time you require for the meeting and can include basic audiovisual equipment.

The agenda of your Boardroom meeting can include resolutions and routines. The Seat will look at the resolution and get the second overseer to second it. Afterward, the Mother board will election. This can be boardmaps review done by tv show of hands or by asking each individual in return. Some organisations use digital plank portals to facilitate voting. The outcomes will then be documented in the or so minutes.

Board get togethers are crucial into a company's procedure. They are the stage at which the board critical reviews its overall performance and value packs strategy for the near future. They give management guidance on key concerns, such as the organisation's policies. Therefore , board gatherings are typically in a formal setting. Larger organisations often have a passionate boardroom intended for such meetings, while small organizations may well tend to hire a room in a central location.

The post The Board Area at K-State Olathe appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
How you can Define an enterprise http://budiponosan.ba/how-you-can-define-an-enterprise/ Thu, 01 Sep 2022 00:00:00 +0000 http://budiponosan.ba/how-you-can-define-an-enterprise/ A business could be small and concentrated on one certain market or a large, multinational enterprise. Businesses are typically labeled by industry or form of trade. Apple and Walmart are instances of large companies, but many various other businesses are small , focused on various markets. Most corporations define their particular businesses centered resource prove ...

The post How you can Define an enterprise appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>
A business could be small and concentrated on one certain market or a large, multinational enterprise. Businesses are typically labeled by industry or form of trade. Apple and Walmart are instances of large companies, but many various other businesses are small , focused on various markets. Most corporations define their particular businesses centered resource prove industry or type of craft.

The post How you can Define an enterprise appeared first on Budi Ponosan "Made in BiH".

]]>