Warning: fopen(/tmp/custom-fUREfV.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-fUREfV.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
FOTO: Beko i FC Barcelona produžili sponzorski ugovor // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / FOTO: Beko i FC Barcelona produžili sponzorski ugovor

FOTO: Beko i FC Barcelona produžili sponzorski ugovor

Kompanija Beko, vodeći brend u Evropi u oblasti bijele tehnike, najavila je produžetak sponzorstva FC Barcelona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone.

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu Camp Nou, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FC Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

“Kompaniju Beko i Barcelonu povezuje tradicionalna posvećenost unapređivanju standarda i inventivnost. Vjerujemo da sport ima nevjerovatnu moć da zbliži ljude kroz zajedničke vrijednosti, timski duh i izazove da svakim danom postanemo što bolji. Stoga smo veoma ponosni što je jedan od najvećih svjetskih klubova naš partner na putu daljeg razvoja u godinama pred nama”, istakao je Ali Y. Koč, potprijedsednik Koč Holdinga, najvećeg konglomerata u Turskoj i matične kompanije brenda Beko.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka “Jedi kao šampion”, koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Ovogodišnji globalni ambasador inicijative “Jedi kao šampion” je fudbalska zvijezda Gerard Pique:

“Veoma sam uzbuđen što ću biti ambasador ovako značajne i velike kampanje. Budući da sam počeo da se takmičim veoma rano, naučio sam da cijenim značaj zdrave ishrane, a danas čak i više jer sam roditelj. Gojaznost kod djece danas je zabrinjavajuća, zato sam ponosan što ću sa kompanijom Beko i svojim klubom doprinijeti riješavanju ovog globalnog problema”, istakao je Pique.

O Beku

Kompanija Beko je međunarodni brend bijele tehnike Arčelik Grupe i Globalni premijum partner FC Barcelona. Kompanija nudi linije proizvoda koje uključuju velike uređaje bijele tehnike, klima uređaje i male kućanske aparate.

Beko je vodeći samostalni brend u sektoru bijele tehnike u Evropi i najbrže rastući brend na evropskom tržištu u periodu 2000 – 2016. Kompanija Beko u BiH posluje sa partnerom Omega doo Živinice.

The post FOTO: Beko i FC Barcelona produžili sponzorski ugovor appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji