Home / Vijesti / FOTO: NLB Banka dijamantni sponzor 2. Ekonomskog foruma BiH

FOTO: NLB Banka dijamantni sponzor 2. Ekonomskog foruma BiH

U Sarajevu je jučer počeo Drugi Ekonomski forum BiH, a u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Ove godine NLB Banka d.d. Sarajevo prepoznala je veliku vrijednost ovog događaja, te je podržala njegovu organizaciju i implementaciju nastavljajući tako sa društveno odgovornim aktivnostima u ovoj godini.

“Mnogo nam je drago što smo dijamantni sponzor ove važne manifestacije, koja se po drugi put održava u našoj zemlji, a čiji je cilj unapređenje ekonomskog i poslovnog ambijenta u BiH. Ekonomski forum BiH ima višestruke vrijednosti za bh. društvo zbog činjenice da će predstavnici vlada, akademskih i poslovnih zajednica imati priliku razgovarati o problemima i prilikama sa kojima se susreću. Zadovoljstvo mi je i što lično učestvujem na drugom panelu Ekonomskog foruma ‘Javno-privatno partnerstvo u funkciji podrške infrastrukturnim projektima’ i što imam priliku razmijeniti mišljenja i iskustva sa renomiranim govornicima koji učestvuju u ovom  panelu”, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić.

Ekonomski forum BiH se održava u Kongresnoj sali hotela “Holiday”. Forum obuhvata četiri panela, a više od 500 učesnika razgovarat će o: konkurentnosti zemalja u regiji, javno-privatnom partnerstvu u funkciji podrške infrastrukturnim projektima, vladavini prava i pravnoj sigurnosti, te o akreditaciji visokoškolskih instituacija kao uslovu konkurentske prednosti na tržištu rada.

The post FOTO: NLB Banka dijamantni sponzor 2. Ekonomskog foruma BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji