Home / Vijesti / FOTO: Nova poslovnica Telemacha otvorena u Sarajevu

FOTO: Nova poslovnica Telemacha otvorena u Sarajevu

Kompanija Telemach je u sarajevskom naselju Vojničko Polje, na adresi Adija Mulabegovića broj 6, svečano otvorila novi korisnički centar. To je 25. poslovnica kompanije Telemach u BiH i 6. u Sarajevu.

U ovom korisničkom centru svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima Telemacha, pružit će se mogućnost testiranja novih savremenih usluga i servisa, informisanja o unapređenju usluge, a mogu iskoristiti i uslugu plaćanja računa.


“Savremeno uređena poslovnica u naselju Vojničko Polje je nastavak realizacije planova Telemach-a o širenju mreže poslovnica u BiH, približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a s ciljem osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge za stanovništvo i poslovne subjekte. Za prvih 50 novih korisnika, kao i za sve postojeće korisnike Telemacha, koji novu poslovnicu Telemacha posjete do 1. marta, osigurana je akcija u okviru koje mogu dobiti besplatno Cinestar premiere, Arene i Prošireni paket, dok traje ugovor sa korisnikom”, kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach.



Novootvorenu poslovnicu već prvog dana poslovanja posjetili su mnogobrojni građani, koji su imali priliku upoznati se sa aktuelnim ponudama kompanije, te na licu mjesta isprobati neki od Telemach inovativnih servisa.

Radno vrijeme poslovnice Telemach-a u naselju Saraj Polje je radnim danima od 08:30 do 17:00 sati, a subotom od 09:00 do 13:00 sati. Poslovnica pruža usluge kablovske i digitalne televizije, fiksne telefonije, usluge interneta, reklamacije, te informacije o svim ostalim uslugama kompanije Telemach.

The post FOTO: Nova poslovnica Telemacha otvorena u Sarajevu appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji