Home / Vijesti / GIZMO: Jednaku kvalitetu tonera kupite po 60% nižoj cijeni!

GIZMO: Jednaku kvalitetu tonera kupite po 60% nižoj cijeni!

Kako su danas troškovi poslovanja u konstantnom porastu veoma je bitno racionalizirati nabavku tonera, kao najskuplje stavke uredskog materijala. Gizmo toner, brend obnovljenih tonera, je plasiran na tržište po puno manjoj cijeni (50-60%) uz jednaku kvalitetu i trajnost u odnosu na originalne tonere. Sa zadovoljstvom možemo naglasiti kako su naši klijenti izuzetno zadovoljni, a također imamo vrlo pozitivne povratne informacije o kvaliteti i trajnosti ispisa Gizmo tonera. Također, želimo naglasiti kako na sve obnovljene tonere dajemo garanciju godinu dana!

gizmo-toneri-660x330

Fokus i budućnost u proizvodnji i otkupu tonera

Fokus naše firme je na lokalnom razvoju, novim zapošljavanjima, usmjerenosti radnika i podizanjem standarda regije. Povećanje proizvodnih kapaciteta bi omogućilo zapošljavanje i obučavanje novih radnika.

Proizvod firme Gizmo d.o.o. je prepoznatljivi brand koji simbolizira kvalitet. Svaki proizvod je profesionalno obnovljen, uz obaveznu izmjenu svih potrošnih dijelova i korištenje najkvalitetnijeg praha koji nikako ne šteti korisnikovom uređaju.

 

Proizvodnja tonera i druge usluge koje pruža Gizmo d.o.o.

Kod nas možete naći sve za Vaše inkjet, laserske, fax i fotokopirne uređaje.

Proizvodimo, obnavljamo i prodajemo tonere te imamo široki spektar potrošne opreme za printere.

Kupnjom naših obnovljenih tonera garantujemo uštedu i do 70% iznosa u odnosu na originalne tonere!

Vršimo otkup i zbrinjavanje tonera.

 

Zbrinjavanje tonera – ekološki aspekti

Procijenjeno je da se godišnje proizvede i plasira oko 130 miliona tonera na tržište dok je za potpunu razgradnju tonera potrebno 500 godina! Samo u Europi godišnji plasman iznosi 40 milijuna tonera, od kojih je 10 milijuna (25%) obnovljenih tonera, čiji udio konstantno raste.

Trenutno u svijetu oko 10.000 proizvođača obnavlja tonere (samo u Europi 3.000). S obzirom na finansijske uštede i ekološku komponentu proizvodnje obnovljenih tonera, sve ih više kompanija u Europi koristi u poslovanju.

Na godišnjoj razini se proizvode ogromne količine tonera te ih većina završi na otpadu ili spalionici. Obnova tonera je iz tog razloga ekološki i proizvodno najprihvatljivija opcija korištenja tonera.

Svako kvalitetno kućište tonera OEM proizvođača može se obnoviti 2-3 puta što utiče na enormne količine smanjenja otpada. Procjena smanjenja otpadnih tonera obnavljanjem je 65-70%.

Pravilnim zbrinjavanjem štedi se energija, sirovine za proizvodnju te se ostvaruje blagotvorni učinak na prirodu!

Prilikom poslovanja i proizvodnje, Gizmo d.o.o. u suradnji s lokalnim preduzećima (Kemis BH…) razvrstava i zbrinjava otpad, te potiče zelenu proizvodnju u svakom sektoru svog poslovanja!

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji