Warning: fopen(/tmp/custom-4YgZSP.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-4YgZSP.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
GLEDAJTE SVIJET DRUGAČIJIM OČIMA: FARMACOLUX je pripremio NEVJEROVATNA sniženja! // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / GLEDAJTE SVIJET DRUGAČIJIM OČIMA: FARMACOLUX je pripremio NEVJEROVATNA sniženja!

GLEDAJTE SVIJET DRUGAČIJIM OČIMA: FARMACOLUX je pripremio NEVJEROVATNA sniženja!

Mjesec decembar je oduvijek poznat kao mjesec darivanja, mjesec u kojem svi mi volimo da poklanjamo, da primamo poklone, ali i da uživamo u posebnim prazničnim pogodnostima.

Kako biste uživali u kupovini i sebi priuštili kvalitetniji i jasniji pogled na svijet, pobrinuo se OPTOCENTAR by FARMACOLUX.

Tokom cijelog decembra FARMACOLUX je za svoje kupce pripremio popust od čak 50% na sve crvene okvire, ali tu naravno nije kraj prazničnoj čaroliji!

Bliži se 16. decembar i veliki Shopping Day u Mecatoru, u kojem se i nalazi ovaj prestižni centar, te ćete tog dana moći uživati u kupovini i sjajnim cijenama u cijelom centru.

Svi koji budu htjeli da za sebe nabave najkvalitetnije okvire poznatih svjetskih brendova, na dan velikih sniženja, će u Farmacoluxu moći izabrati pravi okvir za sebe i kupiti nešto iz cjelokupnog asortimana po 20 % nižim cijenama.

Kako bi kupovina i pravi čar shopping day-a bio potpun, učiniće i veliko kolo sreće, na kojem će kupci moći i osvojiti vrijedne nagrade poput: poklon bona od 50 KM, poklon bon za sniženje od 30%, 40% i 50%.

Farmacolux poslovnice možete pronaći u Merkator centru u Tuzli, na adresi Bulevar II korpusa Armije BiH, potom u Džafer mahali na broju 17 (Skver / Tuzla), te u Lukavcu na adresi Bremen plac bb.

Gledajte svijet drugačijim očima – dođite u FARMACOLUX i izaberite nešto za sebe!

The post GLEDAJTE SVIJET DRUGAČIJIM OČIMA: FARMACOLUX je pripremio NEVJEROVATNA sniženja! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji