Home / Vijesti / Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli

Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli

U povodu Dana žena, Gorenje BiH i ovog 8. marta daruje žene i svoje vjerne kupce. Na taj dan (četvrtak), Gorenje BiH će u Mostaru, Banja Luci, Tuzli i Sarajevu sponzorirati besplatnu vožnju na frekventnim gradskim linijama.

U Sarajevu je to tramvajska linija br. 3, Ilidža – Baščaršija, u Mostaru autobuska linija br. 2, Skala – Centar -Industrijska zona Rodoč – Jesenica, u Tuzli autobuska linija br. 19, Solina – Elektrotehnička škola – Siporeks, te u Banja Luci autobuska linija 17A, Centar – bolnica Paprikovac. Sve linije saobraćaju u blizini Gorenje studija u navedenim gradovima.

Osim toga, u sva četiri bh. grada Gorenje BiH će putem poklon grebalica podijeliti po 8 vrijednih darova iz Gorenje Beauty kolekcije aparata za ličnu njegu, a predviđena je i podjela dodatnih kupona/grebalica gdje će dame imati priliku da dobiju dodatni rabat za kupovinu Beauty kolekcije. Kuponi se mogu iskoristiti do kraja marta u svim Gorenje studijima.

Gorenje grupa je među europskim liderima u proizvodnji kućanskih aparata s tradicijom dugom 67 godina. Unutar grupacije razvijene su dvije globalne marke (Gorenje i premium brand Asko) kao i šest lokalnih brandova kako bi korisnici u 90 zemalja diljem svijeta dobili tehnološki napredne, inovativne, energetski učinkovite i lijepo dizajnirane kućanske aparate koji pružaju jednostavan, intuitivan korisnički doživljaj i olakšavaju život.

The post Gorenje nagrađuje za 8. mart žene u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

OAZA i ove godine obilježava Svjetski dan voda

Povodom Svjetskog dana voda koji se, od 1993. godine, svakog 22. marta, rezolucijom Generalne skupštine ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji