Home / Vijesti / “GRAPOS EXPO 2019”: Ostala su još DVA DANA za posjetu jednom od najboljih sajmova u REGIONU (FOTO)

“GRAPOS EXPO 2019”: Ostala su još DVA DANA za posjetu jednom od najboljih sajmova u REGIONU (FOTO)

Gračanica je od 16. aprila centar poduzetništva i obrta, fenomenalnih dešavanja i mjesto na kojem se okuplja rekordan broj ljudi s ciljem umrežavanja, stvaranja novih poslovnih priča i novih prijateljstava.

Nedžad Nuhanović, direktor Sajma, je istakao kako su utisci nakon prvog dana sjajni.

Do sada je bila najveća posjeta prvog dana od svih Sajmova koje smo organizovali. Sve što smo isplanirali za vansajamske aktivnosti prvi dan je održano, tako da je prvi dan izuzetno uspješno završen. Očekivanja su da će i ovaj dan oboriti sve rekorde što se tiče posjete. Izlagači su izuzetno zadovoljni, sklapaju se određeni poslovi, imaju sajamske popuste na svojim proizvodima, rekao je Nuhanović.

Benefiti za poslodavce koji su dio ovogodišnjeg Sajma, ali i za sve ostale posjetitelje su očigledni i to što se izlagači vraćaju svake godine na Sajam dovoljno govori o njegovoj uspješnoj zamisli i izvedbi prethodnih godina.

Krajni benefiti su da poslodavci prije svega prezentuju svoje proizvode, da upoznaju nove komitente, da vide nove tehnologije i šire svoju mrežu poznanstava. Neki izlagači  naprave izuzetno velik broj ugovora, a neki su napravili izuzetno veliki broj prodaja svojih proizvoda zato što su odredili kvalitetne sajamske popuste koji traju samo u toku Sajma, dodao je Nuhanović.

Danas je, između ostalog, održana Konferencija mladih poduzetnika Nexus, u kojoj su učestvovali mladi poduzetnici iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, te se govorilo o dobrim primjerima iz prakse u poduzetništvu mladih.

Sajam poduzetništva i obrta “GRAPOS-EXPO 2019” traje još samo dva dana, ali još uvijek imate priliku posjetiti najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta.

Razlog više da budete dio ove velike priče je svakako i 4. Sajam automobila “Auto Show Week” koji se ove godine održava u sklopu GRAPOS EXPO-a u  Gračanici od 16. do 19. aprila.

I naravno, posljednjeg dana Sajma od 20:00 čeka nas veliki spektakl. Po prvi put u Gračanici, na 10. jubilarnom GRAPOS-EXPO-u, veliki Alen Islamović sa najvećim hitovima Bijelog dugmeta, Divljih jagoda, svojim fenomenalnim bendom i gostima iznenađenja svirat će uživo za sve nas.

Mi vam donosimo veliku galeriju fotografija, koja će definitivno biti pravi poziv za sve vas da već sutra posjetite ovaj fantastični sajam koji se održava u poslovnoj zoni FERING.

Pogledajte:
The post “GRAPOS EXPO 2019”: Ostala su još DVA DANA za posjetu jednom od najboljih sajmova u REGIONU (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji