Home / Vijesti / GRAPOS EXPO 2019: Prijavite se na Bisnode Speed Networking

GRAPOS EXPO 2019: Prijavite se na Bisnode Speed Networking

Za razvoj i rast svake kompanije, neophodni su novi klijenti.

Jedan od načina da ih upoznate je i business networking – poslovno umrežavanje kao razmjena informacija i ideja poslovnih ljudi, koja omogućava upoznavanje sa potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima ali i uspostavljanja dobrih odnosa i povjerenje među poslovnim ljudima u svojim zajednicama.

Stoga Bisnode organizira Bisnode Speed Networking, ovoga puta za izlagače i predstavnike kompanija koje će posjetiti GRAPOS EXPO 18. 04. u 12.00 sati. Ukoliko želite učestvovati na ovom jedinstvenom i efikasnom poslovnom umrežavanju, prijavite se na ovaj LINK i dođite u četvrtak 18. 04. na Sajam GRAPOS EXPO u Gračanicu da proširite krug svojih poslovnih kontakata.

BISNODE BH

Pripada grupaciji Bisnode, vodećem evropskom ponuđaču poslovnih informacija i analitičkih rješenja, sa sjedištem u Švedskoj, koja zapošljava 2100 ljudi u 19 zemalja Evrope. Bisnode pruža podršku  kompanijama u pronalasku novih klijenata te procesu stvaranja i upravljanja odnosa s postojećima, zahvaljujući integrisanim i kvalitetnim podacima, na osnovu kojih razvijamo platforme za donošenje odluka koje će pomoći kompanijama da automatizuju svoje poslovne procese i donose odluke na osnovu podataka. Bisnode je najveći partner kompanije Dun&Bradstreet te svojim klijentima omogućavamo informacije o više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja svijeta.

The post GRAPOS EXPO 2019: Prijavite se na Bisnode Speed Networking appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji