Home / Vijesti / HIFA OIL obnovila saradnju za NATO snagama u BiH

HIFA OIL obnovila saradnju za NATO snagama u BiH

Bosanskohercegovački vodeći domaći distributer nafte i naftnih derivata Hifa Oil obnovila je poslovanje sa snagama EUFOR-a u Bosni i Hercegovini, ušavši tako u petu godinu saradnje. Hifa Oil je izabrana na natječaju kao najbolji ponuđač čime su zadovoljeni najviši NATO standardi.

“Uspješno smo po peti put prošli veoma zahtjevne tenderske procedure koje imaju za cilj provjere razine kvaliteta. NATO je danas u svijetu pojam za snagu, organizaciju i sigurnost. Kada vas ocijene sa najvišeg nivoa da ste u stanju isporučiti vrhunski proizvod i uslugu dostojan standarda najjače vojne organizacije na svijetu, tada možete biti posebno ponosni na sve naše timove vrhunski obučenh ljudi i na cijelu kompaniju”, izjavio je Venan Hadžiselimović izvršni direktor kompanije Hifa Oil.

Ugovor predviđa snabdijevanje i distribuciju svih vrsta derivata, uključujući i avio goriva. Saradnja sa EUFOR snagama koja traje pola decenije zahtijeva izuzetno visok nivo profesionalnosti i stručne osposobljenosti, i najbolji je pokazatelj predanosti i nivoa usluge koji kompanija HIFA-OIL pruža svojim partnerima.

HIFA – OIL je svoje poslovanje uskladila sa najvišim svjetskim standardima, podrazumjevajući sistem upravljanja kvalitetom (ISO 9001) i zaštitom okoliša (ISO 14001), a takvo poslovanje je potvrđeno od renomirane certifikacijske kuće TÜV SÜD.

The post HIFA OIL obnovila saradnju za NATO snagama u BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji