Home / Vijesti / HOTEL DORRAH TUZLA: Iskoristite 15% popusta na studentski smještaj!

HOTEL DORRAH TUZLA: Iskoristite 15% popusta na studentski smještaj!

Rezervacije studentskog smještaja za akademsku 2018/19. godinu u University hotelu Dorrah su počele. Ne propustite posebne pogodnosti za rane rezervacije do 30.06.2018 godine i obezbjedite sebi 15% popusta.

University hotel Dorrah kao potpuno novi, svjetski koncept studentskog smještaja, već drugu godinu po redu pruža kvalitetan studentski smještaj pripadnicama nježnijeg pola. U svojoj ponudi nudi sve što je studentima potrebno na jednom mjestu.

Univeristy hotel Dorrah nudi dvokrevetne i jednokrevetne sobe koje sadrže udobne krevete za miran san, radni prostor za pripremanje ispita, mini kuhinje i vlastitu kupaonicu.

Pored komfora koji studentice imaju u svojoj sobi, hotel posjeduje biblioteku u kojoj studentice mogu nesmetano pripremati ispite samostalno ili u grupi i restoran koji nudi tri obroka, doručak, ručak i večeru.

Kako bi Vaš broravak u hotelu bio na najvišem nivou, recepcija je na raspolaganju studenticama 24 h a cjelokupna zgrada je pokrivena video nadzorom jer je sigurnost studentica jedan od imperativa hotela Dorrah.

Osoblje hotela trudi se pružiti sve ono što je studentima potrebno, tako da su pored smještaja, pobrinuli da u svojoj ponudi imaju edukacije za profesionalno i lično usavršavanje, svakodnevne konsultacije za studentska i lična pitanja, kreativne radionice za odmor od svakodnevnice, zajedničko gledanje filmova i privatne zabave.

Zasigurno da University hotel Dorrah nudi studentima sve što je potrebno na jednom mjestu. Od sigurnosti koja je roditeljima najbitnija, preko dodatnih sadržaja koji će upotpuniti studetnski život.

Rezervišite i vi svoj smještaj na vrijeme i uvjerite se kao i dvije generacije prije Vas u kvalitetu usluge koju hotel nudi.

Sve informacije i rezervacije smještaja dostupne su Vam na broj telefona 035/210-190 ili putem mail adrese recepcija@dorrah.ba .

The post HOTEL DORRAH TUZLA: Iskoristite 15% popusta na studentski smještaj! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji