Home / Vijesti / IT Academy i Business Academy nagrađuju najaktivnije posjetioce BH Engineering Week-a u Tuzli

IT Academy i Business Academy nagrađuju najaktivnije posjetioce BH Engineering Week-a u Tuzli

Tuzla će 28. i 29. novembra biti domaćin prvog međunarodnog BH Engineering Week-a. Najbolja i najrelevantnija konferencija o proizvodnji, industriji 4.0 i tehnologiji u BiH – III Business Strategic Forum, koja je centralni događaj Inženjerske sedmice, ugostiće ovih dana neke od najpriznatijih svjetskih stručnjaka.

BSF nije mjesto gdje želite biti ako ste inženjer, nego i ako to tek planirate biti ili ste među onima koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

Među govornicima su ljudi čije priče želite čuti da vas motivišu, inspirišu, pokrenu, a što budete aktivniji i sa više entuzijazma tražili još detalja o njihovim životnim i poslovnim pričama koje će vam ispričati, veće su šanse da ćete odmah u Cinestarovim salama napraviti korak ka ostvarenju svojih ciljeva.

IT Academy i Business Academy su partneri ovog projekta i najaktivnije posjetioce BSF u Tuzli NAGRAĐUJE. I to ne samo jednog ili jednu od vas, nego 3.

Vaš entuzijazam će biti nagrađen s NAJATRAKTIVNIJIM DVOMJESEČNIM ONLINE KURSEVIMA koje IT Academy i Business Academy trenutno imaju u ponudi: Programiranje C#, Objektno orijentisano programiranje, te kurs na kome će vas njihovi odlični predavači naučiti kako da napišete savršen biznis plan.

Budite dio III Busines Strategic Foruma i na licu mjesta učinite nešto za svoju profesionalnu budućnost!

Odgovor na pitanje „Kako se prijaviti?“ nalazi se na OVOM LINKU.

The post IT Academy i Business Academy nagrađuju najaktivnije posjetioce BH Engineering Week-a u Tuzli appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Banke u BiH nastavile s blagim pooštravanjem kreditnih standarda

Centralna banka Bosne i Hercegovine provela je anketu o kreditnoj aktivnosti banaka u BiH. Rezultati ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji