Home / Vijesti / JEEP teritorija na Bjelašnici i Jahorini

JEEP teritorija na Bjelašnici i Jahorini

Proteklog vikenda na Bjelašnici i Jahorini, JEEP je zvanično zauzeo svoje mjesto na startnim pozicijama i utabao je svoje zimsko stanište.

Naime, kao dijamantni sponzor EYOF 2019,  na lokacijama Babin dola (Bjelašnica) i Poljica (Jahorina) JEEP je za sve pristune posjetioce obezbjedio aktivnosti  na snijegu uz postavku modela Wrangler, Renegade, Grand Cherokee, Cherokee i Compass koje su svi zainteresovani mogli bliže da upoznaju.

Brojne JEEP nagrade podijeljene su svima koji su se odlučili učestvovati u zanimljivim igrama na snijegu, kao što su bočanje, ubacivanja u koš, navlačenje konopca za koji je vezan Jeep i druge. Osim toga, posjetioci su imali mogućnost zagrijati se i odmoriti uz tople napitke, a da atmosfera bude zagrijana pobrinuo se i DJ.

U isto vrijeme, u centru grada, tačnije ispred SCC-a, JEEP je izložio ove svoje modele gdje su ih prolaznici mogli pogledati i pobliže se upoznati sa svim detaljima ovih modela.

Druženje sa Jeep modelima u na Bjelašnici i Jahorini očekuje vas i ovog vikenda, 16. i 17. februara u periodu od 12 do 15 časova. Dobrodošli!

The post JEEP teritorija na Bjelašnici i Jahorini appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji