Warning: fopen(/tmp/custom-Yh2O6t.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-Yh2O6t.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Kako izabrati najbolji kadar i biti uspješan poslodavac? HR MEETUP stiže u Tuzlu! // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Kako izabrati najbolji kadar i biti uspješan poslodavac? HR MEETUP stiže u Tuzlu!

Kako izabrati najbolji kadar i biti uspješan poslodavac? HR MEETUP stiže u Tuzlu!

U četvrtak, 05. jula 2018. godine u Tuzli,  sa  početkom u 12 sati,u hotelu Mellain, održat će se HR MEETUP (susret HR profesionalaca) u organizaciji kompanije KolektivPosao.ba i uz podršku domaćina, tuzlanske kompanije Junuzović Kopex.

Zapošljavanje pravih ljudi jedan je od najtežih i najvažnijih izazova u upravljanju i razvoju poslovanja svake kompanije. Održavanje HR MEETUP-a ima za cilj edukaciju i razmjenu znanja i iskustava u području zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima kako bi se kompanije spremnije suočile sa navedenim izazovima.  Kakvu svijest o brendu vašekompanije imaju trenutni zaposlenici ali i oni potencijalni, te kako im ponuditi mjesto i prostor da budu produktivni i zadovoljni, bez pomisli o napuštanju BiH, čut ćete iz praksi nekih od najuspješnijih poslodavaca.

HR MEETUP će okupiti poslovne partnere kompanije Kolektiv, Junuzović Kopex i Špica systems,  HR profesionalce, vlasnike i direktore privatnih preduzeća TK.

Kolektiv, kao i kompanije Junuzović Kopex i Špica System, će također predstaviti postojeća i učinkovita rješenja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima,  vlastite pozitivne prakse i prakse klijenata sa kojima uspješno sarađuju.

Posao.ba – vodeći portal za zapošljavanje u BiH, više od 14 godina spaja poslodavce i osobe koje traže posao u BiH i šire,te je pouzdan partner za više od 30.000 kompanija i više od 300.000 tražilaca posla.

HR MEETUP je novi vid networkinga, posebno na području Tuzle, i svakako je događaj koji ne biste trebali propustiti ukoliko želite biti uspješniji, i daleko poželjniji poslodavac.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a svi  zainteresovani se mogu prijaviti do 03.07., do kraja dana na mail: marketing@posao.ba.

The post Kako izabrati najbolji kadar i biti uspješan poslodavac? HR MEETUP stiže u Tuzlu! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji