Warning: fopen(/tmp/custom-nBRwZx.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-nBRwZx.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Kompanija BINGO otvara 191. poslovnicu u BiH // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Kompanija BINGO otvara 191. poslovnicu u BiH

Kompanija BINGO otvara 191. poslovnicu u BiH

U petak 3. avgusta 2018. godine sa početkom u 14 sati, kompanija BINGO otvara svoju 191. poslovnu jedinicu u Jajcu, na adresi Kralja Stjepana Tomaševića bb.

Objekat ima tri etaže (podzemna garaža, prizemlje sa hipermarketom prehrane i poslovnim prostorima, te sprat sa hipermarketom neprehrane i restoran sa igraonicom) i u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike, namještaja itd.

“Na dan otvorenja naše kupce očekuju super popusti i pokloni, promocije i degustacije, a više informacija za medije moći ćemo pružiti na licu mjesta, u petak u 14h kada je planirano presijecanje vrpce”, istakla je Tatjana Paunoski, PR i marketing manager kompanije BINGO.

The post Kompanija BINGO otvara 191. poslovnicu u BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji