Warning: fopen(/tmp/custom-0RCk2P.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-0RCk2P.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Kompanija iz Tuzle gradi bolnicu i proizvodne hale u Sloveniji // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Kompanija iz Tuzle gradi bolnicu i proizvodne hale u Sloveniji

Kompanija iz Tuzle gradi bolnicu i proizvodne hale u Sloveniji

Kompanija TEHNOGRAD-COMPANY iz Tuzle nedavno je raspisala oglas za prijem 100 građevinskih radnika, i to po 50 za rad u BiH i Sloveniji. Za poslovni portal BiznisInfo iz ove kompanije su pojasnili zbog čega traže radnike za rad u Sloveniji.

“U posljednje četiri godine svoje poslovanje proširili smo i na tržište Evropske unije, registracijom kćerke firme Tehnoinženiring u Sloveniji. Već imamo jedan uspješno realiziran projekat u Sloveniji a to je izgradnja prečistača otpadnih voda Domžale”, kazali su nam iz kompanije TEHNOGRAD-COMPANY.

S obzirom na prethodni uspjeh, nastavili su nizati uspješne poslovne poduhvate te su shodno tome dogovorili nove projekte i to izgradnju bolnice te niz proizvodnih hala u Sloveniji.

“U skladu sa navedenim i na ugovorenu dinamiku izvođenja građevinskog dijela radova potreban nam je veliki broj radne snage za obavljanje navedenih poslova kako u okviru granica naše države tako i van BiH”, kazali su iz TEHNOGRAD-COMPANY.

Osim toga, u toku su i pregovori oko niza drugih projekata o čemu će više informacija biti poznato naknadno.

Izvor: Biznis Info

The post Kompanija iz Tuzle gradi bolnicu i proizvodne hale u Sloveniji appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji