Warning: fopen(/tmp/custom-ilkH0l.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-ilkH0l.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Kompanija KLAS u humanoj akciji: Poklon paketi za korisnike Kolektivnog centra Mihatovići (FOTO) // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Kompanija KLAS u humanoj akciji: Poklon paketi za korisnike Kolektivnog centra Mihatovići (FOTO)

Kompanija KLAS u humanoj akciji: Poklon paketi za korisnike Kolektivnog centra Mihatovići (FOTO)

U Kolektivnom centru Mihatovići kod Tuzle, danas je kompanija KLAS d.d. Sarajevo, inače članica AS GRUPACIJE, korisnicma uručila 210 prehrambenih poklon paketa.

“Riječ je o proizvodima brašna, tjestenine, slatkih proizvoda… Time nastavljamo svoju praksu društveno-odgovornog djelovanja. Do kraja ove godine sigurno ćemo posjetiti i ostale krajeve BiH i barem na trenutak olakšati tešku svakodnevnicu korisnika ovakvih centara”, izjavila je za Kameleon Irmela Cero, glasnogovornica kompanije KLAS d.d. Sarajevo.

Irmela Cero nam je otkrila i razloga zbog kojih se kompanija KLAS odlučila za donaciju Kolektivnom centru Mihatovići.

“To je kamp koji je skoro zaboravljen. Jedino im podršku nudi Gradska uprava Tuzla, a od privrednih subjekata, kako kaže upravnik centra Midhat Vrabac, sve ih je manje koji su spremni pomoći. Mi smo se odlučili na ovu akciju jer smo u posljednje vrijeme dobili desetine njihovih pisama. Oni su nam dirljivo, emotivno i bolnim riječima opisivali svoj život u kampu. Uglavnom su to ljudi koji ne rade, na rubu su životne egzistencije i emitovnim pismom su nas potakli da ih posjetimo, uručimo poklon pakete, da provedemo sa njima jedan dan i učinimo im život ljepšim”, rekla je naša sagovornica.
The post Kompanija KLAS u humanoj akciji: Poklon paketi za korisnike Kolektivnog centra Mihatovići (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji