Home / Vijesti / Konzum snižava cijene i nudi nove dnevne akcije

Konzum snižava cijene i nudi nove dnevne akcije

Konzum snižava cijene 1.500 proizvoda što će kupcima donijeti značajne uštede. Proizvodi sa sniženim cijenama odabrani su u skladu sastvarnim potrebama i sugestijama kupaca koje su iskazali putemankete, te u direktnoj komunikaciji sa zaposlenicima u prodavnicama. Radi se o proizvodima koje kupci najčešće kupuju i koji su im svakodnevnopotrebni. Na osnovu potražnje kupaca i različitih lokalnih kupovnih navika, od 1.500 proizvoda sa sniženim cijenama u svakoj od prodavnica bit će označeno po 200 proizvoda žutim cijenama, koje predstavljaju nove redovne snižene cijene.

Konzum uvodinove dnevne akcije, koje kupcima donose svaki dan, od ponedjeljka do petka, po jedan proizvod sa najnižom akcijskomcijenom na tržištu. Uz redovne kataloške i vikend akcije, kupci u Konzumu mogu uštediti kupujućiuz dobre akcije svaki dan.

Nova imidž kampanja Konzuma, koja započinje ove sedmice, komunicirat će sve prednosti  kupovine u Konzumu, a zaštitno lice kampanje je glumica Jasna Diklić. „Činimo sve da se kod nas kupci osjećaju ugodno priobavljanju kupovine. Zahvaljujući velikoj rasprostranjenostii dostupnosti Konzum prodavnica,blizu smo našim kupcima, te ćemo sa njima graditi i posebno blizak topli domaćinski odnos čemu će svakako doprinijeti prijatni susreti i dobra usluga naših zaposlenika u svim prodavnicama.“ – izjavila je Sabina Suljović, direktorica Sektora marketing Konzuma.

Kako bi svojim kupcima učinio ljepšim trenutke kupovine, Konzum će u subotu, 02.12. u svim prodavnicama u jutarnim satimapripremiti druženja uz kafu i kolače. Sa kupcima će se družiti glumica Jasna Diklić u Konzum prodavnici u Krančevićevoj ulici u Sarajevu jer je upravo to prodavnicagdje redovno obavlja kupovinu, te su svi kupci dobro došli.

Novo poglavlje svog poslovanja Konzum je započeo nakon formalnog razdvajanja sa Mercatorom. Konzum sada posluje u više od 170 prodavnica i zapošljava više od 2.300 zaposlenika. Kompanija ima novu poslovnu viziju s ciljem da svojim kupcima bude prvi izbor za obavljanje dnevne kupovine u prodavnicama dostupnim u svim dijelovima BiH.  S novim sloganom „Dobar dan svaki dan“ Konzum će kupcima omogućiti još povoljniju kupovinu.

Konzum prodavnice u jednom danu posjeti više od 100.000 kupaca, kojima je uz nove dobre cijene i dobre akcije u Konzumu dobar dan svaki dan.

The post Konzum snižava cijene i nudi nove dnevne akcije appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji