Home / Vijesti / Koristite VISA kartice i osvojite putovanje u Dubai

Koristite VISA kartice i osvojite putovanje u Dubai

Sparkasse Bank dd BiH je za sve svoje klijente, korisnike VISA kartice, pripremila novu nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti dva putovanja za dvije osobe u Dubai. Nagradna igra traje od 05.12.2018.- 03.01.2019.   

U periodu od 5.decembra do 3.januara svi korisnici VISA kartice Sparkasse Bank imaju mogućnost učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Dubai za dvije osobe. Plaćanjem VISA karticom na prodajnom mjestu ili tokom on-line kupovine,  te registracijom transakcije na web stranici VISA, klijenti stiču pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri“, izjavio je Ahmed Karić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

Broj registracija transakcija nije limitiran, te veći broj registracija povećava mogućnost osvajanja nagrade. Isto tako, nema minimalnog iznosa za transakciju, u nagradnoj igri učestvuju sve transakcije koje su registrovane kroz web stranicu Visa-e .

Sparkasse Bank podsjeća svoje klijente da tokom trajanja nagradne igre čuvaju svoje POS slipove/ SMS potvrde/ izvode iz banke.

Izvlačenje dobitnika u ovoj nagradnoj igri planirano je za 8.januar 2019., a sve detaljnije informacije o nagradnoj igri klijenti mogu pronaći na internet stranici banke www.sparkasse.ba.

The post Koristite VISA kartice i osvojite putovanje u Dubai appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji