Home / Vijesti / LIMPIO časti: Samo jedan jednostavan korak dijeli vas od 10% POPUSTA

LIMPIO časti: Samo jedan jednostavan korak dijeli vas od 10% POPUSTA

Doo Limpio Tuzla, kroz 22 godine prisustva u poslovnom svijetu Bosne i Hercegovine i regiona, kontinuirano i planski razvija djelatnost trgovine, te stvara pretpostavke za širenje djelatnosti u oblasti proizvodnje, sa posebnim akcentom na proizvode koji se plasiraju izvan BiH, naročito prema EU.

Doo Limpio je zauzeo i svoje mjestu našem SUPER VODIČU, jer je dio neizostavne ponude za građane Tuzlanskog kantona, ali i šire. Oni su naš partner, ali i PARTNER SVIH VAS koji trebate kvalitetnu pomoć pri uređenju eksterijera. 

Vodeće ime u trgovini materijala za građevinarstvo i uređenje ekterijera, uz SUPER VODIČ nudi 10% popusta na fasadni sistem. Pronađite svoj primjerak Vodiča širom TK i ostvarite popust. 

U vrijeme kada su mnoge firme u oblasti trgovine istim ili sličnim proizvodima kao doo Limpio unaprjeđivali  svoj rad gradnjom  velikih trgovačkih objekata, doo Limpio je svoju energiju i raspoloživa sredstva usmjerio u proizvodnju materijala za građevinarstvo i uređenje eksterijera osnivanjem i razvojem nove firme doo Bauklar, koja se bavi proizvodnjom boja, fasada, temeljnih premaza, ljepila, kulira, glet masa, maltera i hidroizolacionih premaza.

Fokus nam je bio na stvaranju kvalitetnih domaćih proizvoda i brendova koji su osigurali prepoznatljivost na tržištu BiH i regiona i koji su osigurali prepoznatljivbost na tržištu BiH i regiona i koji kvalitetom svojih proizvoda osiguravaju stalni porast potražnje, a time i potrebe proširenja proizvodnje, kako kapaciteta tako i asortimana proizvoda“, objašnjavaju iz Limpija.

Nova vizija koju slijedimo je razvoj inovativnih pristupa i načina osiguranja potrebnih materijala za građenje, uređenje i dekoraciju, podizanje na viši nivo partnerski odnos sa klijentima i potrošačima i razvoj savremenih tehnika komunikacije i podrške, osiguravanje uslova za dugotrajno i kontinuirano povjerenje i poslovanje kroz osiguranje kvaliteta i pogodnosti tokom poslovanja, stalno praćenje zahtjeva i potreba klijenata, potrošača i građana i njihovu edukaciju“, dodaju naši i vaši partneri.

The post LIMPIO časti: Samo jedan jednostavan korak dijeli vas od 10% POPUSTA appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji