Home / Vijesti / Mavi Jeans stiže u BiH

Mavi Jeans stiže u BiH

Renomirani turski brend“ Mavi Jeans“ konačno stiže u BiH. Prvi objekat ovog brenda otvara se u petak  9.februara u 12:00 sati  u Robnoj kući „Tuzlanka“.  Za posjetioce je pripremljen bogat program i specijalni popusti do 50%. Za prve kupce i pokloni.

Mavi Jeans je turski brend koji je osnovan 1991. godine. Bave se proizvodnjom različitih modela kvalitetnog džinsa. Mavi ima vodeće trgovine u New Yorku, Vancouveru, Montrealu, Istanbulu, Berlinu, Duesseldorfu, Hamburgu,Frankfurtu i Moskvi.

Firma Omega d.o.o.Živinice generalni je zastupnik „Mavi Jeansa“ za Bosnu i Hercegovinu. Na turskom jeziku Mavi znači plavo. Veliki izbor jeans jakni i farmerica je ono po čemu je ovaj brend prepoznatljiv. Mnoge poznate ličnosti vrlo rado nose modele ovog brenda, a neke od njih su Kate Winslet i Chelsea Clinton. Proizvodi su visokog kvaliteta,moderne linije koje prate posljednje svjetske trendove, i što je najvažnije pristupačne cijene.

Pozivamo vas da 09. februara u 12. 00 sati dođete na otvaranje specijalizirane prodavnice  „Mavi Jeansa“ u Robnoj kući Tuzlanka, uživate u kupovini i ostvarite popuste do 50%.

 Kada jednom odjenete Mavi – sve se drugo zaboravi!

The post Mavi Jeans stiže u BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Firma iz Gračanice učestvuje u izgradnji kruzera u Italiji

Kompanija “Adam Co” iz Gračanice, koja se bavi izradom čeličnih konstrukcija, poznata je po proizvodnji ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji