Warning: fopen(/tmp/custom-TUzjpN.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-TUzjpN.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Merkur BH osiguranje: Best Buy Award kruna našeg poslovanja // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Merkur BH osiguranje: Best Buy Award kruna našeg poslovanja

Merkur BH osiguranje: Best Buy Award kruna našeg poslovanja

Merkur BH osiguranje dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja i zlatne medalje Best Buy Award. Prema istraživanju Best Buy Awarda 2017/2018. koje je provedeno u Bosni u Hercegovini u kategoriji usluge osiguranja, kupci su Merkur BH osiguranje odabrali kao br. 1 osiguravajuću kuću koja nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Istraživanje je provela švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association na cjelokupnom teritoriju Bosne i Hercegovine, a uzorak je obuhvatio 1.200 ispitanika. U tom smislu, Merkur BH osiguranje je izabrano kao osiguravajuća kuća čiji kvalitet usluge najbolje odgovara novčanim izdacima koje su kupci spremni izdvojiti za određenu uslugu, odnosno kao osiguranje koje kupcima pruža kompletnu uslugu.

“Ovo prestižno priznanje nas veseli, ali i obavezuje da i dalje budemo ustrajni u kvaliteti i ponudi naših usluga. Ono ujedno predstavlja i krunu našeg poslovanja u 2017. godini, koja je za cijelo društvo bila jako uspješna. Naša poslovna orijentacija ne podrazumijeva isključivo ponudu osiguranja. Mi prije svega isporučujemo stil života, što je neprocjenjiva vrijednost za čovjeka. Našim klijentima pružamo najbolji nivo zaštite uz dodatne usluge i proizvode koje unose radost u njihov život. Jako nam je drago što su klijenti prepoznali tu našu posvećenost te ocijenili da im pri tome pružamo najbolji omjer cijene i vrhunske kvalitete”, naglasila je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

Povodom predstavljanja ove nagrade, Merkur BH osiguranje upriličilo je gala veče za zaposlenike i partnere kompanije, a vrijednim priznanjima nagradili su one najbolje koji su svojim zalaganjem doprinijeli da osiguranje dobije prestižnu oznaku Best Buy Award.

Best Buy Award istraživanje je međunarodni projekat istraživanja i nagrađivanja prisutan u više od dvadeset zemalja, a zasnovan je isključivo na iskustvu i mišljenju kupaca. U Bosni i Hercegovini istraživanja se provode za različite privredne, kulturološke, sociološke, zdravstvene, sportske i zabavne sektore, a za svaku kategoriju, plavu medalju može dobiti samo jedan proizvod odnosno usluga ili kompanija koja osvoji najveći broj glasova bh. potrošača.

The post Merkur BH osiguranje: Best Buy Award kruna našeg poslovanja appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji