Warning: fopen(/tmp/custom-Av58MS.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-Av58MS.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Merkur Run4lifestyle: Prodajom svojih istrčanih kilometara pomažete samohranim majkama u poduzetništvu // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Merkur Run4lifestyle: Prodajom svojih istrčanih kilometara pomažete samohranim majkama u poduzetništvu

Merkur Run4lifestyle: Prodajom svojih istrčanih kilometara pomažete samohranim majkama u poduzetništvu

Još 14 dana ostalo je do 2. noćne utrke Merkur Run4lifestyle kojom Merkur BH osiguranje i Udruženje Marathon promiču vrijednosti zdravog i aktivnog života na viši nivo.

Sarajevo je prvi put prošle godine bilo domaćin utrke koja se trči poslije zalaska sunca, a istu je u dužini od 10 kilometara istrčalo više od 700 učesnika. Popularna i jedinstvena utrka i ove godine je namijenjena svim ljubiteljima sporta i rekreativcima starosne dobi iznad 10 godina.

”Ova utrka je posebna ne samo jer promovira sport i zdrav život već i zbog činjenice da trkače vodi kroz najljepše dijelove Sarajeva koji tokom ljeta imaju posebnu čar. Stoga je i ovaj turistički aspekt jako dragocjen i u tom smislu ponosni smo partneri događaja koji objedinjuje sport, kulturu, turizam i zabavu. Merkur BH osiguranje će s našim partnerom Udruženjem Marathon nastojati ovu utrku učiniti tradicionalnim i prepoznatljivim obilježjem Sarajeva“, rekla je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

Broj učesnika na ovoj trci je ograničen na prvih 1.000 koji se registruju i uplate iznos startnine, a online registracije i uplate moguće su do 17. juna do ponoći na web stranici udruženja Marathon Sarajevo.   Na događaju se očekuje učešće velikog broja profesionalnih i rekreativnih trkača iz cijele BiH i regije.

“Ponosni smo i sretni zbog nastavka saradnje sa našim partnerom, Merkur BH osiguranjem jer dijelimo iste vrijednosti. Odziv trkača i trkačica je fantastičan, a u ovoj godini smo uveli i mnoge dodatne pogodnosti, uključujući i specijalni startni broj sa imenom koji će trkači moći sačuvati kao podsjetnik na jedinstveni doživljaj koji ih očekuje,ukoliko izvrše registraciju i uplatu do 11. juna. Osim toga, trkači su poznati kao ljudi dobrog srca te smo im i u okviruMerkur Run4lifestyle utrke pružili mogućnost angažmana u jednoj pozitivnoj i društveno odgovornoj inicijativi. Učesnici će prodajom svojih istrčanih kilometara moći pomoći samohrane majke u poduzetništvu“, rekla je Nadija Hadžijamaković, projektna menadžerica Udruženja Marathon Sarajevo.

Prijave za društveno odgovornu kampanju “Trčimo za poduzetne samohrane mame” dostupne su ovdje, a više informacijapotražite na stranici Fondacije787.

The post Merkur Run4lifestyle: Prodajom svojih istrčanih kilometara pomažete samohranim majkama u poduzetništvu appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji