Home / Vijesti / MINGOS COFFEE, PONOSNI DOMAĆI PROIZVOD

MINGOS COFFEE, PONOSNI DOMAĆI PROIZVOD

Kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u BiH, MINGOS kafa ljubiteljima najpopularnijeg napitka nudi 100% čistu kafu. Uz provjeren kvalitet dolazi i izvrstan ukus koji garantuje potpuni užitak. MINGOS COFFEE s ponosom nosi oznaku domaćeg proizvoda i kao takav doprinosi razvoju privrede naše zemlje.

mingos


MINGOS kafa ne sadrži dodatne primjese i svojim kupcima uz povoljnu cijenu poklanja i tradicionalan, bezbijedan proizvod. Metodama prženja, mljevenja i pakovanja MINGOS kafe zadržavaju se aroma i intenzivan ukus kafe. Svjesni želja svojihkupaca,uz najbolju recepturu napravljene su dvije vrste kafe, Domaća moćna sa jakim mirisom i sa više pjene, i Fina kafa koja nudi nježniji ukus sa fino usklađenom aromom i pjenom.

MINGOS COFFEE ne prestaje da brine o svojim potrošačima. Kroz aktivnu komunikaciju sa kupcima i organizovanjem javnih događaja,MINGOS nastoji na transparentan način zajedno sa svojim potrošačima doći do istog cilja, a to je savršena kafa.
Atraktivan dizajn, praktična i funkcionalna ambalaža pomažu da MINGOS kafa bude uvijek uočljiva na policama kako bi lako došla do svačijeg doma.
MINGOS COFFEE nosi epitet kvalitetnog domaćeg proizvoda i uspješno isporučuje svoju misiju, o čemu govori i njen slogan – MINGOS KAFA 100% KAFA.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Još jedan modni div ide u stečaj

Odlazak u stečaj modnih brendova se ne zaustavlja. Poslije njemačkog “Peek & Cloppenburga” (P&C), zahtjev ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji