Home / Vijesti / NA DAN ŠTEDNJE: Mališani iz tuzlanskog obdaništa „Aladin“ posjetili Ziraat Banku (FOTO)

NA DAN ŠTEDNJE: Mališani iz tuzlanskog obdaništa „Aladin“ posjetili Ziraat Banku (FOTO)

Dječija graja, bezbroj pitanja, iskreni osmijesi i neizmjerna radoznalost danas su obogatili prostorije Ziraat Banke u Tuzli.

Veliki broj mališana koji su u Predškolskoj ustanovi „Aladin“ dio grupe Bulbul, na unikatan način su zajedno sa uposlenicima ove banke, obilježili Dan štednje, koji je utemljen na današnji dan prije 94 godine u Milanu.

Već na samom ulazu u banku vladalo je oduševljenje, a onda su uslijedila brojna pitanja. Sve njih je zanimalo kako je raditi u banci, kakav je osjećaj razgovarati sa brojnim ljudima tokom radnog vremena, a nekolicina ih je poželjela da baš nakon ove posjete „postanu bankari kad porastu“.

Ljubazni uposlenici Ziraat Banke su ih dočekali raširenih ruku, te su sa njima proveli neko vrijeme obilazeći sve prostorije i upoznavajući ih sa poslovima koje rade, pa je ta njihova susretljivost bila jedan od okidača tolikog interesovanja i oduševljenja.


Upoznali su ih sa štednjom i njenim pogodnostima, a „mali bankari“ su tim povodom podijelili i svoja iskustva o štednji. Tokom ove posjete su dobili i prigodne poklone kao i informacije kako će moći zajedno sa svojim roditeljima štediti za svoju sigurnu budućnost.

Svoju kreativnost i zahvalnost za vrijeme koje su proveli u banci, mališani su pokazali tako što su na kratkom sastanku i susretu sa Eldarom Agićem, direktorom Filijale Tuzla predstavili svoj unikatni rad i poklon, te su napravili veliki logo banke koji će zasigurno uljepšati, ukrasiti i obogatiti prostorije Filijale Tuzla.


Zadovoljstvo nam je što smo bili u prilici prije svega upoznati ovu prekrasnu djecu i provesti neko vrijeme sa njima, te tako obilježiti ovaj Dan štednje. Zaista su nam unijeli radost, ostavili svoj pečat na našim srcima i učinili da ovaj dan dugo pamtimo“, rekao je direktor Agić, vidno sretan i zadovoljan današnjom posjetom.

Svi mališani su tokom ove posjete upoznati sa dječijom štednjom i maskotom ZIBI, što je najpopularniji proizvod Ziraat banke u okviru koje kamate dostižu i do odličnih 2.00%.

Dragi roditelji, dragi mališani, počnimo zajedno misliti na vašu bezbrižnu budućnost.

 

The post NA DAN ŠTEDNJE: Mališani iz tuzlanskog obdaništa „Aladin“ posjetili Ziraat Banku (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji