Home / Vijesti / Na naše tržište stiže shop koji će promijeniti negativna mišljenja o online kupovini

Na naše tržište stiže shop koji će promijeniti negativna mišljenja o online kupovini

Online shopping je kod nas još uvijek predmet preispitivanja. Lako se odlučimo naručiti šminku ili garderobu, eventualno gadgete po nižim cijenama, ali nakit, automobile, pa ni namještaj se većina Bosanaca i Hercegovaca ne usuđuje kupiti preko interneta.

Postoji bojazan da će dati novac uzalud, da naručeno nikada neće stići ili da će stići pogrešna isporuka.

Vrijeme je da se ta praksa promijeni, bar kad je u pitanju namještaj i druge mirođije za uređenje doma. Na naše tržište stiže shop namYEstaj.ba  koji će sva dosadašnja negativna iskustva baciti u vodu.

Iza namYEStaj.ba shopa stoji ekipa čija politika poslovanja garantuje sigurnu kupovinu i to po nižim cijenama nego što ćete slične komade platiti u standardnim salonima namještaja.

Osim ovih benefita, ponudiće vam fenomenalan izbor  komada za uređenje vašeg životnog prostora, po posljednjim trendovima, te savjete kako da ih uklopite u svoje okruženje. Čak nećete morati čekati više od 48 sati da vaš novi namještaj stigne.

Zvuči li vam dobro sve ovo što ste pročitali? Da, znamo da zvuči jako dobro. Zato počnite razmišljati koji komad namještaja iz svog doma prvi želite zamijeniti. Sutra od 10 sati, ukucajte u svoj pretraživač www.namyestaj.ba i uživajte u shoppingu!

 

The post Na naše tržište stiže shop koji će promijeniti negativna mišljenja o online kupovini appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji