Home / Vijesti / NAJAVLJUJEMO PROJEKT NEXUS: 1. Summit mladih poduzetnika

NAJAVLJUJEMO PROJEKT NEXUS: 1. Summit mladih poduzetnika

Prvi Project „NEXUS“ se održava od 02-04.10.2019. godine na lokaciji TROPIC Brčko. Fokus ovog projekta je ujedinjenje, razvoj i napredak.

U sklopu NEXUS-a se održavaju dvije manifestacije, 2. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „BOSP-EXPO“ 2019 i 1. Summit mladih poduzetnika u organizaciji Udruženja Mreže mladih poduzetnika „LUX“ i firme „SAJAM-EXPO“ Brčko .

Summit mladih poduzetnika će okupiti preko 300 mladih poduzetnika iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Cilj projekta je stvaranje održive mreže mladih poduzetnika regije, i rad na sprečavanju odlaska mladih iz Bosne i Hercegovine i zemalja regije.

Na Summitu će se po prvi puta uspostaviti regionalna Mreža mladih poduzetnika, gdje će mladi iz država regije zajedničkim radom napraviti zemlje kojima će Europa zavidjeti,
gdje će mladi zajedničkom suradnjom i zajedničkim snagama stvarati budućnost za sve nas.

„BOSP-EXPO“ Brčko je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno- edukativnog usmjerenja.

Sajam se profilira kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

U fokusu sajma ove godine su mladi poduzetnici, investicije i povezivanje s firmama regije.

O Mreži Mladih poduzetnika

Mreža Mladih Poduzetnika LUX je osnovana s ciljem izgradnje održive poslovne zajednice poveziujući i inspirirajući ambiciozne mlade da postanu bolji lideri i izgrade bolje biznise.

Mreža Mladih Poduzetnika LUX je fokusirana na mlade poduzetnike (18 – 35 godina).

Osnivanjem ove zajednice mladih poduzetnika okupili smo pojedince iz raznih industrija s primarnim ciljem podrške i zajedničkog rada.

Nakon 5 godina rada sa studentima i poduzetnicima na području cijele Bosne i Hercegovine izgradili smo održive mreže partnera kroz organizaciju sajmova, konferencija, radionica, seminara i tribina, te nastavljajući se na uspješne projekte odlučili smo se za izgradnju održive zajednice mladih poduzetnika nove generacije.

1) Misija – MMP LUX zajednice je razvijanje najbržeg načina za rast poslovanja s kvalitetnim poslovnim rješenjima i partnerstvima s privrednim, obrazovnim i javnim sektorom.
2) Vizija – MMP LUX zajednice je postati poslovna zajednica za mlade ambiciozne ljude koji će inspirirati i osnaživati pojedince i društvo pružajući znanje, iskustvo, inovativnost i rast.

Izvor: Manager.ba

The post NAJAVLJUJEMO PROJEKT NEXUS: 1. Summit mladih poduzetnika appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Katastrofalna godina za pčelare u BiH

Loše vremenske prilike i slaba ispaša ove godine dovele su do toga da je prinos ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji