Home / Vijesti / NamYEStaj.ba u prvom mjesecu poslovanja isporučio namještaj u sve krajeva BiH

NamYEStaj.ba u prvom mjesecu poslovanja isporučio namještaj u sve krajeva BiH

Svo nepovjerenje u online kupovinu pada u vodu otkako na bh.tržištu posluje web shop za prodaju namještaja namYEStaj.ba.

Na povjerenje koje su im kupci poklonili odgovorili su ažurnošću, tačnošću i kvalitetom. U proteklih mjesec dana otkako su počeli sa radom zabilježili prodaju koja je nadmašila njihov plan za taj period.

Mogu se pohvaliti zadovoljnim kupcima, ali i prilično velikim brojem narudžbi iz cijele BiH, pa su njihovi dostavljači stigli u različite dijelove naše zemlje, od Drvara, Tomislavgrada, Gacka, Ustikoline, preko Busovače, Neuma, Kozarske Dubice, Kreševa i Glamoča, sve do većih gradova Tuzle, Zenice, Banja Luke i najviše puta do Sarajeva.

Prepreke da dođete do namještaja koji će se savršeno uklopiti u vaš dom više ne postoje, jer postoji namYEStaj.ba. Osim odlične ponude, non stop su aktuelne rasprodaje i sniženja, zahvaljujući kojima ćete pazariti željeni namještaj po još nižim cijenama.

Iz menadžmenta kompanije koja stoji iza ovog web shopa ističu kako su prezadovoljni prvim mjesecom poslovanja, ali posebno činjenicom da i ljudi koji su bili sumnjičavi po pitanju online kupovine, njima bez problema poklanjaju povjerenje.

Ovaj, već uigrani tim, stoji vam na raspolaganju da razriješe sve vaše nedoumice i odgovore na sva pitanja koja imate i to putem praktične chat forme na njihovoj stranici.

Više nije fora obilaziti salone namještaja. Sjednite ispred svog monitora, sa ukućanima i uz kafu izaberite komade koji će učiniti bitnu razliku u vašem domu i usrećiti vas. A sve što izaberete biće na vašim vratima u roku od 48 sati. Možete biti sigurni da je namYEStaj.ba prava adresa za vas!

 

The post NamYEStaj.ba u prvom mjesecu poslovanja isporučio namještaj u sve krajeva BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji