Home / Vijesti / Nastavlja se kampanja „Moji brendovi, naše vrijednosti“

Nastavlja se kampanja „Moji brendovi, naše vrijednosti“

Sa željom da dodatno promoviše vrijednost domaće proizvodnje i ujedini po prvi put BiH proizvođače, od 31.01.2019.g. Mercator nastavlja sa drugim valom kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“. Osim već poznatih brendova iz prvog vala kampanje, Klas – Zlatni puder, mineralna voda Sarajevski Kiseljak, Meggle mlijeko, bosanska kafa Zlatna Džezva, Violeta tečni deterdženti, u drugi val kampanje uključuje se i Meggle mlijeko active Protein, Perfetta pašteta, Sarajevsko premium pivo i  Violeta omekšivač. U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će nositi oznake ovih proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove  omiljene brendove.“Ovaj moderan način saradnje kompanije Mercatora i domaćih brendova je nešto sasvim novo na našem tržištu. Nastavak kampanje smo ojačali sa Meggle active protein, specijaliziranim mlijekom sa smanjenim udjelom mliječne masti i povećanim udjelom proteina, sa neodoljivim okusima čokolade, vanilije i banane, koje je savršen  odabir za sve profesionalne sportiste, rekreativce i za sve one koji paze na dnevni unos kalorija. Tu je i Sarajevsko Premium, vrhunsko svijetlo lager pivo, proizvedeno od pažljivo biranih sastojaka, vode s vlastitog izvora, ječmenog slada, pivskog kvasca i čak tri vrste hmelja, bez drugih dodataka. U nastavku kampanje predstavljamo i vrhunsku kolekciju Violeta omekšivača sa sofisticiranim parfemima za tkanine koji ujedinjuju pet različitih karaktera naglašavaju privlačnost i neodoljivu senzualnost mirisnih esencija. Osim pomenutih brendova, pridružila nam se  i Perfetta  pašteta pripremljena samo od najkvalitetnijih sastojaka jedinstvenim tehnološkim postupkom, kao i Perfetta Pikant kokošija pašteta sa savršenim omjerom začina, samo za istinske gurmane.”

“Naši vjerni kupci će pronaći svoje omiljene brendove na našim policama dodatno označene uz markicu ‘Moji brendovi’ jer to jesu naše vrijednosti. Posjetite svoj najbliži Mercator i na jednom mjestu pronađite proizvode koji su zasigurno nezaobilazan dio našeg svakodnevnog života. Sa kupnjom domaćih proizvoda podržavamo domaću proizvodnju i dajemo dodatnu sigurnost radnih mjesta”, izjavio je Haris Omeragić, direktor nabave Mercatora BH.

Vrijednosti ovih domaćih brendova stvaraju uspomene. Potražite i vi vaše omiljene domaće brendove na policama Mercatora i nastavite sa njima stvarati nove uspomene uz prave vrijednosti.

The post Nastavlja se kampanja „Moji brendovi, naše vrijednosti“ appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Banke u BiH nastavile s blagim pooštravanjem kreditnih standarda

Centralna banka Bosne i Hercegovine provela je anketu o kreditnoj aktivnosti banaka u BiH. Rezultati ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji