Home / Vijesti / NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine generalni pokrovitelj projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu“

NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine generalni pokrovitelj projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu“

Sarajevo, 13. februar 2020. – Danas je u Sarajevu održana press konferencija u susret poslovnoj konferenciji i povodom početka kampanje projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu” koju organizuju Poslovne novine u saradnji s partnerima.

NLB Banka d.d. Sarajevo je, sada već tradicionalno, treću godinu zaredom generalni pokrovitelj ovog projekta.

Tim povodom, prisutnima se obratila Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, koja je naglasila da upravo brzorastuće kompanije čine motor razvoja privrede Bosne i Hercegovine.

„Prema posljednjem izvještaju, trećina brzorastućih kompanija su klijenti NLB Banke. To pokazuje naše opredjeljenje da i u budućnosti nastavimo nuditi usluge i proizvode koji su prilagođeni upravo potrebama ovih kompanija a kako bi efikasno podržali njihov brzi rast i razvoj, te kako bi ove kompanije ostvarivale još bolje rezultate“, izjavila je Lidija Žigić.

Inače, Poslovne novine sa partnerima Vanjskotrgovinskom komorom BiH, NLB Bankom d.d. Sarajevo i City Špedom d.o.o. već četvrtu godinu zaredom realiziraju projekt „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu“, a ove godine će po drugi put održati poslovnu konferenciju na kojoj će dodijeliti certifikate brzorastućim kompanijama u BiH.
The post NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine generalni pokrovitelj projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regionu“ appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

MI BOSPO po najmodernijim standardima, uredio učionicu Ekonomskog fakulteta u Tuzli (FOTO)

Na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Tuzli, danas je svečano otvorena nova MI BOSPO sala, odnosno ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji