Home / Vijesti / NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine podržala fudbalske klubove u FBiH

NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine podržala fudbalske klubove u FBiH

Sa željom da podrži razvoj sporta u našoj zemlji, NLB Banka d.d. Sarajevo i ove je godine obnovila sponzorske ugovore sa FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Sloboda, NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski.

“Veoma nam je drago što ćemo i ove godine nastaviti uspješnu saradnju sa fudbalskim klubovima iz FBiH i ponosni smo što možemo dati svoj doprinos i podržati njihov rad. NLB Banka već dugi niz godina daje podršku društvenoj zajednici kroz razne projekte. Smatramo da je ulaganje u sport od velikog značaja za našu državu, posebno u vidu promocije naše države”, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić, te dodala:

“Osim fudbala, NLB Banka je u u ovoj godini podržala i druge sportove, kao što su: košarka, rukomet, hokej, ples i mnoge druge. Ponosni smo što možemo biti dio ove priče i nadamo se što boljim daljnjim uspjesima naših klubova.”

NLB Banka, kao društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice, na različite načine daje doprinos društvu u kojem posluje. Svojim doprinosom, NLB Banka nastoji podržati razne projekte u privredi, ekologiji, kulturi, sportu i mnogim drugim za opće dobro društvene zajednice.

The post NLB Banka d.d. Sarajevo i ove godine podržala fudbalske klubove u FBiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

OAZA i ove godine obilježava Svjetski dan voda

Povodom Svjetskog dana voda koji se, od 1993. godine, svakog 22. marta, rezolucijom Generalne skupštine ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji