Home / Vijesti / NLB BANKA: Jedinstven pristup informacijama za klijente

NLB BANKA: Jedinstven pristup informacijama za klijente

U namjeri da svojim klijentima, ma gdje se nalazili u BiH, obezbijede jednostavan i jedinstven pristup informacijama, NLB Banka a.d. Banja Luka i NLB Banka d.d. Sarajevo pokrenule su zajedničku web stranicu dobrodošlice – www.nlb.ba.

“Naše dvije banke, članice NLB Grupe u BiH, na ovaj način žele obezbijediti i unaprijediti zajednički pristup klijentima. Svjesni smo da naši klijenti sve više koriste digitalne kanale komunikacije, te da se o uslugama naših banaka informišu na ovaj način. Kako bi uspostavili još kvalitetniji odnos, te im olakšali pretraživanje Web stranica obje Banke, kreirana je zajednička platforma – ulaz dobrodošlice putem koje klijenti dolaze do daljnjih željenih informacija. Cilj je osigurati jedinstven i prepoznatljiv način komunikacije sa našim klijentima i kvalitetno odgovoriti na njihove buduće potrebe. Tu smo za sve što dolazi…”, poručili su iz NLB Banke a.d. Banja Luka i NLB Banke d.d., Sarajevo.

NLB Banke u BiH svoje poslovanje zasnivaju na partnerskim odnosima sa klijentima, nudeći moderna bankarska rješenja i prilagođene bankarske usluge. Visok kvalitet usluga, jedinstven pristup klijentima, moderne poslovnice koje omogućavaju efikasno i stabilno poslovanje odlike su NLB banaka na tržištu BiH.

The post NLB BANKA: Jedinstven pristup informacijama za klijente appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji