Home / Vijesti / NLB Banka ponudila jedinstvenu tarifu za poslovanje sa inostranstvom

NLB Banka ponudila jedinstvenu tarifu za poslovanje sa inostranstvom

Za početak 2018. godine, NLB Banka je za svoje klijente pripremila specijalnu ponudu. Radi se o jedinstvenoj tarifi za međunarodne transakcije pravnih lica u iznosu od svega 5 eura za plaćanje po deviznim računima sa standardnim vremenskim okvirom realizacije (T+2), koja će važiti sve do 1. jula ove godine.

Jedinstvena tarifa, od samo 5 eura, važit će za sva devizna plaćanja (naloge odliva) koje je pravno lice izvršilo među članicama NLB Grupe: NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka, NLB Banka a.d. Beograd, NLB Banka sh.a. Priština, NLB Banka AD Skoplje i NLB d.d. Ljubljana.

“U okviru ove izrazite povoljnosti u poslovanju preduzeća, klijenti NLB Banke će moći ostvariti značajnu uštedu novca i vremena prilikom obavljanja platnih transakcija u poslovanju sa inostranstvom. U vremenu stalnih i brzih promjena, ali i sve većih zahtjeva tržišta, NLB Banka nastoji da teži jednostavnom poslovanju i stalnim inovacijama, u svrhu unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga za svoje klijente”, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.

Ova specijalna ponuda, tarifa od svega 5 eura, za sve iznose deviznih plaćanja obavljenih putem elektronskog bankarstva, NLB Proklik, odlična je prilika da svi postojeći korisnici NLB Proklik-a ostvare i značajnu novčanu uštedu.

Osim efikasnog i brzog obavljanja platnog prometa, NLB Proklik omogućava nižu proviziju za plaćanja u zemlji i inostranstvu. Također, omogućava i najjednostavniji uvid u promet i stanje po računima, jednostavno upravljanje finansijama, svakodnevno kompletan uvid u izvode, stanja i promjene na računima preduzeća, dok se nalozi za plaćanje, kako u zemlji tako i u inostranstvu, mogu unositi samostalno, određujući datum valute svakog dana u nedjelji i bez obzira na radno vrijeme Banke.

The post NLB Banka ponudila jedinstvenu tarifu za poslovanje sa inostranstvom appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji