Home / Vijesti / NLB Banka ponudila kredite po vrlo povoljnim kamatnim stopama

NLB Banka ponudila kredite po vrlo povoljnim kamatnim stopama

NLB Banka je i ove godine pripremila novogodišnju ponudu za svoje klijente pod nazivom “Najbolji plan za Novu godinu”, pokrenuvši akciju namjenskih, stambenih i keš kredita s vrlo povoljnim kamatnim stopama i drugim pogodnostima.

“NLB Banka vodi brigu o svojim klijentima, te ih nastojimo uvijek obradovati novim ponudama. S obzirom da je ovo mjesec darivanja, svojim klijentima smo ponudili posebnu novogodišnju kreditnu ponudu kako bi im obezbijedili da brzo i lako dođu do potrebnih novčanih sredstava i ostvare svoje planove u Novoj godini. Najvažnije nam je da naši klijenti budu zadovoljni kako ponudom kredita, tako i ostalim uslugama naše Banke! Uvjerena sam da je ovo trenutno vrlo atraktivna ponuda i da će naši sadašnji i budući klijenti biti jako zadovoljni”, izjavila je Lidija Žigić, direktorica NLB Banke d.d., Sarajevo.

Posebno povoljni i atraktivni su keš krediti do 50.000 KM sa super kamatnom stopom 3,99%, (EKS 4,34%) za klijente koji prenesu primanja na NLB Banku, sa rokom otplate do 5 godina. Za veće planove, tu su namjenski krediti do 100.000 KM, te rokom otplate do 10 godina. Za dugoročne kredite kamatna stopa iznosi od 3,99% (EKS od 4,64%), dok za kratkoročne kredite kamatna stopa iznosi od 3,99% (EKS od 6,13%).

Također, NLB Banka je unaprijedila i ponudu  stambenih kredita od 10.000 KM do 200.000 KM s kamatnom stopom od 3,99 % (EKS od 4,46 %), te rokom otplate do 25 godina. Osim toga, banka nudi i mogućnost odobravanja stambenog kredita bez hipoteke do 70.000 KM i rokom otplate do 15 godina. Iznos kredita može biti uvećan za iznos do 10.000 KM za koji nije potreban dokaz o namjeni.

The post NLB Banka ponudila kredite po vrlo povoljnim kamatnim stopama appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji